Ο Ατρόμητος έβαλε stop στον Ολυμπιακό

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2023

Ο Ατρόμητος κατάφερε να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη του απώλεια, μετά από το σερί τεσσάρων αγώνων που είχε η ομάδα του Μίτσελ στο πρωτάθλημα, με τον Φριτζόνσον να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι Πειραιώτες μετά την σημερινή ισοπαλία συγκατοικούν στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ (39 βαθμούς), οποίος επικράτησε νωρίτερα με 3-0 επί του Παναθηναϊκού. Ο Ατρόμητος από πλευράς του έμεινε στην 7η θέση, έχοντας 24 βαθμούς και πλέον η απόσταση από την πρώτη εξάδα είναι στους 5 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ατρόμητου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι σε 45 λεπτά το πέτυχαν μέσα εννέα λεπτά στο δεύτερο μέρος, με Μπακαμπού να δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό (0-1), στο 54ο λεπτό, μετά ωραία συνεργασία του Εμβιλά με τον Μπιέλ, οποίος με μια επαφή έστρωσε στον επιθετικό των Πειραιωτών.

Ο Ατρόμητος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 64ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με τον Φριτζόνσον να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, μετά από πάσα του Ρομπάιγ, και με ωραίο πλασέ κρέμασε τον Πασχαλάκη, κάνοντας το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα. Η μεγαλύτερη στιγμή ανήκει στον Ατρόμητο, όταν ο Ροτάριου πήρε την κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Φριντζόνσον αστόχησε σε κενή εστία, από πλάγια θέση.

Ατρόμητος (Προπονητής: Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (77' Οικονομίδης), Γκονζάλες, Φριντζόνσον (82' Τζοβάρας), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88' Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82' Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός (Προπονητής: Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Ροντινέι (85' Βρουσάι), Εμβιλά, Χουάνγκ (70' Ροντρίγκες), Μπιέλ (85' Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46' Μασούρας), Μπακαμπού (69' Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.