O Αστέρας την πιστολιά και ο Γκαρσία τη... βόμβα!

Γιώργος Ζαΐρης18 Μαΐου 2021

Η αλήθεια είναι πως μόνο στον ΠΑΟΚ μπορείς να το ζήσεις αυτό. Σε καμιά άλλη ομάδα. Και δεν αναφέρομαι στην ήττα από τον Αστέρα, την πρώτη τη φετινή σεζόν στην Τούμπα για εγχώρια διοργάνωση. Αυτή ήταν αποτέλεσμα του... τελικού αφού το εκτεταμένο rotation και η συνύπαρξη στην ενδεκάδα παικτών που μαζί δεν είχαν πολλά παιχνίδια (Κωνσταντέλιας, Μιχάι, Περέιρα για παράδειγμα) επηρέασαν. 

Ο Αστέρας έριξε την πιστολιά από την άσπρη βούλα (άτυχος ο Πασχαλάκης, επιπόλαιος ο Σβαμπ) αλλά την βόμβα την έριξε ο Πάμπλο Γκαρσία με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Δηλώσεις που κανείς δεν περίμενε ότι θα τις κάνει ΤΩΡΑ αφού λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε και το είχαμε αναφέρει πως θα μιλούσε μετά το τέλος και του τελικού. Το έκανε χθες, λίγες μέρες πριν τη μητέρα των μαχών με τον Ολυμπιακό που χθες είδε τον Παναθηναϊκό "ετοιμοθάνατο" αλλά δεν του χαρίστηκε και αυτό πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες. 

Η ουσία είναι πως ο Γκαρσία χθες επέτρεψε σε αρκετούς να φέρουν την εσωστρέφεια στην ομάδα και το κακό είναι ότι κάποιοι θα την διατηρήσουν μέχρι τον τελικό. Αλλά φυσικά και είναι θέμα ΓΙΑΤΙ τα είπε ο Πάμπλο. Γιατί δεν μπόρεσε να κάνει υπομονή μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Φυσικά αιτία δεν ήταν η ήττα από τον Αστέρα. Γνωρίζει ο Γκαρσία πως ήδη ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον επόμενο προπονητή; Γνωρίζει πως αν δεν πάρει το Κύπελλο ή ακόμη και αν το πάρει θα φύγει; Και πως είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ να γίνεται άνω κάτω πριν από έναν τελικό; Για αυτό και σημειώνω πως μόνο στον ΠΑΟΚ μπορούμε να τα ζήσουμε αυτά. 

Αν πρέπει να στηριχθώ σε κάτι είναι πως ο Γκαρσία μπορεί πλέον να πάει στα αποδυτήρια και να πει στους παίκτες: "μάγκες παίξτε και για μένα το Σάββατο. Για τους εαυτούς σας, τον κόσμο αλλά και για μένα". Οχι για να μείνει, αλλά τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ ενωμένος, με εγωισμό και τσατίλα να πάει απέναντι στον Ολυμπιακό. Μακάρι αυτή η εβδομάδα να βρει τον ΠΑΟΚ ενωμένο. Οχι διχασμένο. Οι ευθύνες για το ξέσπασμα του Γκαρσία θα πρέπει να καταλογιστούν μετά τον τελικό. Ούτε σήμερα ούτε αύριο. Μπορεί να γίνει αυτό; 

Και κλείνω με κάτι που είχα γράψει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Πάμπλο. Κάποιοι τον είχαν ως ανεμοφράκτη των λαθών τους. Αλλά δεν υπολόγισαν στον χαρακτήρα του και στο λαϊκό έρισμα. Δεν είναι ο... γιες μεν! Και τώρα το βρίσκουν μπροστά τους. Ο ΠΑΟΚ όμως τι φταίει;;;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.