Στήλες Βet builder με… Metro

«Βet builder»: Ο άσος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η κολώνα μου!

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2024

Καλησπέρα και καλό σαββατοκύριακο. Το ιταλικό εστιατόριο μας έκανε το γεύμα στις προτάσεις της περασμένης εβδομάδας αφού η Μίλαν κέρδισε, στο Ρόμα-Ιντερ επιβεβαιώθηκε και το γκολ-γκολ με το over όπως και ο άσος της Φιορεντίνα με πολλά γκολ.

Η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα μας διεξάγεται κανονικά το σαββατοκύριακο και έχει σπουδαίες αναμετρήσεις και πάνω ψηλά στην κορυφή αλλά και στη βάση. Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης είναι η βάση μου αφού θέλει αφενός να εκμεταλλευτεί το πιο βατό πρόγραμμα που έχει από την Λαμία μήπως και την προλάβει στη μάχη της 6ης θέσης αλλά και γιατί βρίσκει έναν Παναιτωλικό που προέρχεται από μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου όπου έπαιξαν οι βασικοί.

Ο Άρης έστω και χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο, πήρε ουσιαστικά από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τον τελικό. Τώρα μπορεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου που παίζει το δεύτερο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης να αφοσιωθεί στο Πρωτάθλημα που προφανώς και απόλυτα δικαιολογημένα το είχε αφήσει στην άκρη. Κακή ομάδα ο Ατρόμητος, σε ελεύθερη πτώση αλλά επειδή ακριβώς το Χ δεν νομίζω πως χαλά κανέναν (ο Ατρόμητος το έχασε το τρένο της 6άδας) θα πάω με το 1Χ ΔΕ που καλοπληρώνει. 

Πολλά με λίγα στο ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά και θυμίζω πως είναι το πρώτο ματς στην OPAP ARENA με κόσμο. Επίσης, ναι τοκογλυφικό αλλά θα αγοράσω το 1,35 στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας. Και εκεί θα είναι τίγκα η Λεωφόρος.

Πάμε στην Αγγλία. Πρωτοπόρος η Λίβερπουλ και το 1,62 στο διπλό απέναντι στην Μπρέντφορντ δεν ξέρω αν είναι… τυράκι αλλά το αγοράζω. Δεν νομίζω από εδώ και πέρα η Νιούκαστλ να αφήσει βαθμό στην έδρα της. Στο 1,88 ο άσος απέναντι στην Μπόρνμουθ; Μπαίνει και αυτό στο καλάθι. Και φυσικά από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτυ καθάρισε ήδη την πρόκριση επί της Κοπεγχάχης, θέλει να μην αφήσει βαθμό απέναντι στην Τσέλσι. Ο άσος με το over 1,5 πάει κάπου στο 1,75 την απόδοση.

Την περασμένη εβδομάδα ο τίτλος της στήλης ήταν «με τη βαριά φανέλα της Μπάγερν». Παταγώδης αποτυχία! Η Λεβερκούζεν κέρδισε και στην έδρα της Χάιντενχάιμ θα πάρει το διπλό. Αλλά εδώ επιμένω στο χέρι του… γκρουπιέρη. Με πληρώνει συνεχώς το γκολ-γκολ στα ματς των γηπεδούχων, καλοπληρωμένο είναι να το αγοράζω. Κέρδισε την Ρόμα η Μίλαν πάει στην έδρα της Μόντσα. Διπλό στο 1.82 δεν το προσπερνάς. Παίζει η Νάπολι με την Τζένοα. Η κακή Νάπολι. Θα φάει γκολ.

Πρόταση 1η

Αστέρας-Παναιτωλικός 1

Ατρόμητος-Αρης 1Χ ΔΕ

Παναθηναϊκός- Λαμία 1

ΑΕΚ-Κηφισιά 1 με over 2,5

Πρόταση 2η

Χάιντενχάιμ-Λεβερκούζεν γκολ-γκολ

Μόντσα-Μίλαν 2

Νάπολι-Τζένοα γκολ-γκολ

Πρόταση

Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ 2

Μάντσεστερ Σ.- Τσέλσι 1 και over 1,5

Νιούκασλτ-Μπόρνμουθ 1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.