Ο... Αρτίστας φτάνει τον σπουδαίο Λίνο!

Γιώργος Ζαΐρης18 Αυγούστου 2022

Το προσεχές Σάββατο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ γράφει ιστορία. Ο «Ολλανδός» θα φτάσει τις 220 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα και θα φτάσει τον Αλβες Λίνο που ολοκλήρωσε την σπουδαία του καριέρα με τον Δικέφαλο έχοντας καταγράψει τις συγκεκριμένες συμμετοχές. Ομως ο Μπίσεσβαρ αγωνιζόμενος το προσεχές Σάββατο θα έχει πλέον τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών και με τους Καπετανόπουλο, Μαλιούφα. 

Πέρσι ο Μπίσεσβαρ είχε αγωνιστεί συνολικά σε 52 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αριθμό που φέτος δεν πρόκειται να επαναλάβει καθώς ο Δικέφαλος έχει αποκλειστεί από το Conference League και... έμεινε Ελλάδα. Ομως ο Ντιέγκο έχει την προοπτική (στην τελευταία όπως όλα δείχνουν σεζόν του με τον ΠΑΟΚ" να ανέβει και άλλο στη σχετική λίστα των συμμετοχών των παικτών που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα στην 20η θέση είναι ο σπουδαίους Μλάντεν Φορτούλα που έχει 255. 

Για να τον προσπεράσει ο Μπίσεσβαρ θα πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν να έχει κάνει 37 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου. Σε κάθε περίπτωση θέλει τρεις μόλις ακόμη συμμετοχές για να γίνει ο τέταρτος ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα ματς. Πίσω από τον Βιεϊρίνια, τον Γκουερίνο και τον Φορτούλα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στις 3 Αυγούστου 2016 στο εντός έδρας ματς απέναντι στον Αγιαξ. Είχε μπει ως αλλαγή στο 84΄ με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την ήττα με 2-1.

Ο Σουριναμέζος έχει πανηγυρίσει 27 γκολ με τον ΠΑΟΚ. Η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν την σεζόν 2018-19 όταν είχε σκοράρει 10 φορές στις 40 παρουσίες του σε επίσημους αγώνες. Ο Ντιέγκο είναι ο τελευταίος των... Μοϊκανών από εκείνη τη χρυσή φουρνιά ποδοσφαιριστών. Εχει πανηγυρίσει όλους τους τίτλους επί εποχής Σαββίδη με εξαίρεση το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό αφού είχε παραχωρηθεί για έξι μήνες δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.