Αρναούτογλου: Οι πόλεις που θα δεχτούν το περισσότερο νερό

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Αν και η υποψηφιότητα του Σάκη Αρναούτογλου στις Ευρωεκλογές 2024 δεν του επιτρέπει να εμφανίζεται στην ΕΡΤ3 για να μας ενημερώνει για τον καιρό, ωστόσο το κάνει μέσω Facebook. Ενόψει της μίνι κακοκαιρίας που θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, ο μετεωρολόγος προειδοποιεί, δημοσιεύοντας τρεις χάρτες, για τις περιοχές που θα έχουν έντονα φαινόμενα.

Όπως έγραψε στο ποστάρισμά του στο Facebook: «Καλημέρα φίλες και φίλοι! Οι βροχές της Παρασκευής ανα 6ωρο με μια ματιά! Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ! 

Oσον αφορά στην απουσία μου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3: - Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω. Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ: Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον...καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ! Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη! Καλή εβδομάδα! Με μεγάλη εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου»

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά τη πρόγνωση του καιρού, δίνει χάρτες με την εξέλιξη της κακοκαιρίας την Παρασκευή ανά 6ωρο. Όπως θα δείτε πολύ νερό θα δεχτεί ο Βόλος, η Καρδίτσα, η Πάτρα, η Τρίπολη και οι γύρω περιοχές το βράδυ της Παρασκευής.

Η εξέλιξη των βροχοπτώσεων ανά εξάωρο μέσα από τους χάρτες του Αρναούτογλου:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.