Ο Άρης θέλει να «τελειώνει» με τον Σάσα

Γιώργος Στράντζαλης17 Μαρτίου 2021

Μία από τις ανοιχτές υποθέσεις που καλείται να ολοκληρώσει άμεσα η ΠΑΕ αφορά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λούκας Σάσα. Η αλήθεια είναι πως το θέμα της ανανέωσής του έχει καθυστερήσει λίγο παραπάνω και εύλογα δημιουργούνται απορίες από την πλευρά του κόσμου. Ασφαλώς και πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση, με αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, προτού ο Βραζιλιάνος βάλει την υπογραφή του. Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει το πιο σημαντικό, η κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας.

Πρόθεση των ανθρώπων του Αρη είναι το θέμα να “τελειώσει” το συντομότερο δυνατό και προς αυτή την κατεύθυνση έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών με τον ποδοσφαιριστή και την πλευρά του ατζέντη του. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει ήδη την τελική τους πρόταση, αρκετά κοντά οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει η πλευρά του παίκτη και η όποια κωλυσιεργία παρατηρείται αφορά κυρίως τη διευθέτηση ορισμένων εκκρεμοτήτων που αφορούν κυρίως την τρέχουσα σεζόν, αλλά και κάποια μπόνους στο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το θέμα έχει αναθερμανθεί, γίνονται νέες επαφές εκ των οποίων η τελευταία έγινε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δίχως όμως να προκύψει οριστική εξέλιξη. Για την ώρα, οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά αλλά χωρίς ακόμα να φτάσουν στο σημείο των υπογραφών. Κάτι τέτοιο αναμένεται ωστόσο να συμβεί στο προσεχές διάστημα βάσει και της αισιοδοξίας που πηγάζει στην Αλκμήνης για την παραμονή του Σάσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.