Ο Άρης θα «ψαχτεί» και στην αγορά των ελεύθερων

Γιώργος Στράντζαλης16 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά τον Έντουιν Ροντρίγκες και η συμφωνία του Αρη με τον Πίτερ Ετέμπο πήρε επίσημο χαρακτήρα καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, την απόκτησή του από την Στόουκ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η προσθήκη του διεθνή Νιγηριανού χαφ γίνεται με την προοπτική να “γεμίσει” ο άξονας και ο 27χρονος ν’ αποτελέσει σταδιακά τον μέσο που θα συνδέσει τις γραμμές ενισχύοντας το ρόστερ σε μια θέση όπου είχε ανάγκη η ομάδα.

Ο Ετέμπο αποτελεί το τελευταίο χρονικά νέο απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”, που ολοκλήρωσαν το βασικό κομμάτι των μεταγραφών με 11 προσθήκες και στο επόμενο 15νθήμερο, που δίνεται το δικαίωμα μόνο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές (σσ λογίζονται ακόμη και όσοι έμειναν χωρίς ομάδα χθες) θα γίνει προσπάθεια για τις τελευταίες κινήσεις και την κάλυψη ορισμένων κενών.

Προτεραιότητα, μετά από εισήγηση και του Άλαν Πάρντιου, έχει δοθεί στο θέμα του επιθετικού. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον 61χρονο τεχνικό να έχει ρίξει και συγκεκριμένο όνομα στο τραπέζι αλλά οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Στον Αρη αναζητούν κάτι που να ταιριάζει και οικονομικά, εκτός από αγωνιστικά, στα θέλω τους. Προτάσεις υπάρχουν και έχουν εξεταστεί, ωστόσο αν δεν βρεθεί ούτε στην αγορά των ελεύθερων αυτό που ψάχνει η ομάδα, στα δεδομένα που έχουν τεθεί, τότε το πιθανότερο είναι να βγάλει το πρώτο μισό της σεζόν με τον Άντρε Γκρέι καλύπτοντας εκ των έσω την εναλλακτική του. Εκτός του επιθετικού προσπάθεια θα γίνει και για προσθήκη τερματοφύλακα και υπό προϋποθέσεις ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τη μεσοαμυντική γραμμή.

Στο μεταξύ, η είδηση ότι ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στον Αμπουμπακάρ Καμαρά σήκωσε θύελλα φημολογιών για συζητήσεις του Αρη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Από το περιβάλλον της ΠΑΕ κάτι τέτοιο διαψεύστηκε αμέσως και από τη στιγμή που δεν έγινε κάποια κίνηση μέχρι χθες το βράδυ, οπότε και ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, οι όποιες φήμες κυκλοφόρησαν στην πόλη… έπεσαν στο κενό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.