«Ο Άρης συμφώνησε με την Αντάλιασπορ για τον Εντιαγέ»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Το τελευταίο διάστημα το μέλλον του Μπαντού Εντιαγέ στον Άρη είναι ένα από τα πιο "καυτά" θέματα στο κίτρινο στρατόπεδο, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Σενεγαλέζος πηγαίνει στην Αντάλιασπορ.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "Milligazete", ο Άρης τα έχει βρει με την τούρκικη ομάδα για τον Εντιαγέ και αναμένεται σύντομα στην Τουρκία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Η Αντάλιασπορ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 31χρονου Σενεγαλέζου. Αν και το συμβόλαιό του με τον Αρη είναι σε ισχύ, ο Εντιαγέ, που δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν και αναμένεται στη χώρα για να φορέσει τη φανέλα της Αντάλιασπορ», τονίζει το δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα.

Ο Εντιαγέ δεσμεύεται με τον Άρη για ακόμη δύο χρόνια, οπότε η επιστροφή του Σενεγαλέζου στη Θεσσαλονίκη θα φέρει και εξελίξεις. Μάλιστα, ένα άλλο δημοσίευμα στην Τουρκία, αυτό από την "Fanatik", αναφέρει: «Η Αντάλιασπορ έχει δώσει τα χέρια με τον Εντιαγέ, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από τον Άρη. Αναμένεται ότι θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις τερματισμού του συμβολαίου με την ομάδα του Εντιαγέ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή».

Τις επόμενες μέρες περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μπανοτύ Εντιαγέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.