Ο Άρης ψάχνει λύση στη «μοναξιά» του Γκρέι

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Ο Άντρε Γκρέι είναι ο μοναδικός παίκτης του Άρη που είναι ξεκάθαρο... εννιάρι ενώ ως εναλλακτικές λύσεις στη θέση του αγωνίζονται τόσο ο Λουίς Πάλμα όσο και ο Ζερβινιό, ωστόσο αμφότεροι δεν αποτελούν τον ξεκάθαρο στράικερ που χρειάζεται ο Άλαν Πάρντιου για να ενισχύσει το πλάνο του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» δεν έχουν βγάλει από το πλάνο τους τον Ματέι Βίντρα, η περίπτωση του 30χρονου επιθετικού που απασχολεί τον Αρη αλλά είχε απομακρυνθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο όπως διαβάσατε μέσα από το Metrosport.gr, ήρθε εκ νέου στην επιφάνεια το όνομα του έμπειρου στράικερ ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του συλλόγου, ωστόσο δεν αποτελεί την «έτοιμη» λύση λόγω του τραυματισμού του.

Με αυτό το κριτήριο ο Άρης ψάχνει στη μεταγραφική αγορά και ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ποδοσφαιριστές που έρχονται και παίζουν κατευθείαν, καθώς και έναν εξτρέμ ο οποίος θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ο οποίος θα δώσει λύσεις αφενός στη δημιουργία και αφετέρου στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.