Ο Αρης προηγείται των τελικών επαφών για το management

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2021

Η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή σε συνδυασμό με την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών υποχρεώνουν τον Ηρακλή να επικεντρωθεί πρώτα στο ντέρμπι της Κυριακής στο Nick Galis Hall και στη συνέχεια να γίνει η ουσιαστική αλλά και τελική συζήτηση για την αλλαγή του management της ΚΑΕ.

Η βελτιωμένη εικόνα στον πρόσφατο αγώνα με την Μπαχτσέσεχιρ εν ήταν αρκετή για τον Ηρακλή για να αποτρέψει τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του FIBA Europe Cup κι έτσι το μόνο που του απέμεινε είναι η Stoiximan.gr Basketleague. 

Και σ’ αυτή βρίσκεται σε δεινή θέση με τον απολογισμό της μίας νίκης σε πέντε αγώνες, σε συνδυασμό μάλιστα με την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που του επέβαλε η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Για τους «κυανόλευκους», η αντίδραση εντός των τεσσάρων γραμμών είναι κάτι ουσιαστικό κι αυτό θα επιδιώξουν στο ντέρμπι με τον Αρη όπου ο Κώστας Μέξας προβλέπεται να έχει full roster. 

Γιατί επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Γιάννη Κουζέλογλου να μην αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού καθώς συμμετείχε στην προπόνηση και δεν τίθεται αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Μένει να ξεκαθαρίσει αν θα επικυρωθεί η τελική συμφωνία με τον Στέφαν Μούντι ούτως ώστε να καλυφθεί το κενό του Ελστον Τέρνερ Τζούνιορ.

Μετά το ντέρμπι αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι μετά και την ποινή αφαίρεσης βαθμών και αντιλαμβανόμενος ότι έχει εξελιχθεί σε κόκκινο πανί για τους οπαδούς της ομάδας, ο Θόδωρος Δρακόπουλος άρχισε να εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης του management. 

Για να τεθεί αυτό της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, έχει θέσει συγκεκριμένους οικονομικούς όρους. Η πλευρά του Γυμναστικού και κυρίως των ανθρώπων που θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρίας προφανέστατα πιέζει τον νυν μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και οριστική εξέλιξη αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

 Οι ίδιες πηγές σημειώνουν εξάλλου ότι σε οικονομικό επίπεδο, ακόμη δεν υπάρχει υψηλό ποσοστό ετοιμότητας από την ομάδα ανθρώπων που θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρίας, γι’ αυτό σε πρώτη φάση έκαναν λόγο για εκχώρηση του management με την προοπτική απόκτησης των μετοχών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.