«Ο Αρης πρέπει να αντιδράσει, ο κόσμος θα σπρώξει και οι παίκτες να βγάλουν πάθος»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για την χθεσινή ήττα των «κιτρινόμαυρων» από την Αστάνα και τις ελπίδες πρόκρισης που έχει η ομάδα του Μάντζιου στον επαναληπτικό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ήττα του Αρη στο Καζακστάν: «Αν και στο πρώτο 20λεπτο πήγε πολύ καλά, στη συνέχεια δεν έπαιξε καλά. Ανεπίτρεπτα τα λάθη που έκανε η ομάδα, ειδικά τέτοια και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν υπήρχε επικοινωνία του τερματοφύλακα με την αμυντική γραμμή και προβλημάτισε η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, οι μεταγραφές δεν ήταν έτοιμοι για το πρώτο ματς και αυτό στοίχισε στην ομάδα. Ολη η ομάδα χθες ήταν η περσινή ομάδα, χωρίς τον Ροζ. 

Δεν έχει χημεία ο Δεληζήσης με τον Μπεναλουάν, ο Ροζ με την ταχύτητά του κάλυπτε τον Δεληζήση. Η ομάδα προβλημάτισε και στο επιθετικό κομμάτι, δεν βρεθήκαν σε καλή μέρα οι μεσοεπιθετικοί και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, ήταν μειονέκτημα πως έπαιζε με μια ομάδα που είχε 20 παιχνίδια στα πόδια και σε τεχνητό χλοοτάπητα, τα ξέραμε από πριν από αυτά. Ο Αρης πρέπει να αντιδράσει και να περάσει την Αστάνα, δεν πρέπει από τον πρώτο παιχνίδι να μείνει εκτός Ευρώπης».

Για τον επαναληπτικό: «Ο Αρης τώρα παίζει στο Βικελίδης με κόσμο και θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές αλλά δεν φτάνει αυτό. Οι παίκτες πρέπει να δείξουν διάθεση και πάθος, αν βρεθεί σε καλή μέρα ο Αρης και με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να τα καταφέρει. Ο Αρης έτσι κι αλλιώς τρία γκολ πρέπει να βάλει για να προκριθεί. Δεν παίζει με κάποιο μεγαθήριο, παίζει με μια ομάδα που είναι στα μέτρα της. Η ομάδα έχασε μόνη της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.