«Ο Αρης πρέπει να ανέβει οικονομικά αν θέλει να πάρει τον Σίντνεϊ»

Πέτρος Χαριζακλής23 Αυγούστου 2021

Ο Αρης έχει ενισχυθεί μεταγραφικά με την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών. Μάλιστα στο τελευταίο φιλικό των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον ΠΑΣ, οι νεοαποκτηθέντες παρουσιάστηκαν στο «Κλ.Βικελίδης» μπροστά στον κόσμο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο, Δεληζήση και Μπεναλουάν.

Ο εκλεκτός σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ, είναι ο Βραζιλιάνος Σίντνεϊ που ανήκει στην ισπανική Μπέτις. Ο 32χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αλλά ο τεχνικός της Μπέτις, Πελεγκρίνι, δεν τον υπολογίζει. Ετσι ο Σίντνεϊ ψάχνει να βρει μια ομάδα να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr που προέρχονται από τη χώρα της Ιβηρικής, για τον Σίντνεϊ έχουν ενδιαφερθεί η Ιντερνασιονάλ και η Τράμπζονσπορ. Ο Αρης έχει κάνει την πρότασή του (κάτι που αρνείται ο Ισπανός ατζέντης του παίκτη) αλλά τα χρήματα που προσφέρει είναι λίγα για να πείσουν τον Βραζιλιάνο να πατήσει Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες μας λένε πως οι «κίτρινοι» πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά τους αρκετά (ίσως και στο διπλάσιο) για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο έμπειρο στόπερ.

Η Μπέτις δεν θα σταθεί εμπόδιο καθώς ξέρει πως από τον Γενάρη ο Σίντνεϊ μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα, οπότε αυτή τη στιγμή τη νοιάζει να γλιτώσει από το συμβόλαιό του. Ο 32χρονος είναι διατεθειμένος να πέσει στις οικονομικές του απολαβές αλλά όχι στο ποσό που προσφέρει αυτή τη στιγμή ο Αρης, ίσως σε ένα ποσό λίγο κάτω από το 1 εκατ.ευρώ. To γεγονός πως ο Πελεγκρίνι δεν τον υπολογίζει και η Μπέτις θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του είναι δύο παράμετροι που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.