Ο Άρης πλησιάζει στον Λοντίγκιν

Metrosport Team21 Μαΐου 2022

Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Γιούρι Λοντίγκιν μπορεί να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Αρη εφόσον ασφαλώς οι «κίτρινοι» επικυρώσουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών μέσω της απόφασης του CAS.

Υπό την ίδια προϋπόθεση, πρώτη είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν καθώς η συμφωνία με τον Βέλγο αριστερό μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεδομένη, προβλέπει συνεργασία διάρκειας δύο χρόνων και απομένει να επισημοποιηθεί. Επιστρέφοντας στην περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν, η «Μ» έγραψε προ μηνών ότι είναι ο βασικός στόχος για τη θέση του τερματοφύλακα. Στον 32χρονο Ρώσο τερματοφύλακα οι «κίτρινοι» ουσιαστικά θέλουν να δώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου Ντένις (με χρονική διάρκεια 2+1 χρόνων) με τον οποίον θα γίνουν συζητήσεις για την αποδέσμευσή του έχοντας βέβαια επιβεβαιωθεί ότι επρόκειτο για μια άστοχη μεταγραφική κίνηση.

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι στο προηγούμενο διάστημα ο Λοντίγκιν απέρριψε τρεις προτάσεις ελληνικών ομάδων γιατί δεν ένιωθε τη διασφάλιση ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μία εξ’ αυτών περιλάμβανε πολυετή συνεργασία με χρήματα τα οποία δεν διαφέρουν από αυτά που του δίνει ο Αρης και οι άλλες δύο ουσιαστικά τον κατέτασσαν δεύτερο στη λίστα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Λοντίγκιν έχει καταλήξει στην απόφαση να περιμένει για λίγες ημέρες ακόμη μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και σε περίπτωση που αυτή την έρθει, τότε θα δημιουργηθούν οι συνθήκες ωρίμανσης των σκέψεων για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Χθεσινά δημοσιεύματα ενέταξαν και τον Παναθηναϊκό στη λίστα των ομάδων που έψαξαν την περίπτωση του Ρώσου, αλλά ο βασικός κίνδυνος για τον Αρη είναι η ομάδα του εξωτερικού.

Και μένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Χουλιάν Κουέστα. Πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό να βρίσκεται στην Κύπρο με σκοπό την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας του με το ΑΠΟΕΛ. Κατά τις ίδιες πηγές αυτή προβλέπει συμβόλαιο 500.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, χρήματα τα οποία δεν έχει σκοπό να του τα δώσει ο Αρης. Στην πραγματικότητα οι «κίτρινοι» δεν κατέθεσαν πρόταση για νέο συμβόλαιο, δείχνοντας ότι ο 30χρονος δεν αποτελεί προτεραιότητα αλλά σκοπεύουν να το κάνουν εντός των επόμενων ωρών. Μέχρι πριν από δύο μήνες δεν υπήρχε περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του 30χρονος γκολκίπερ, οι πιθανότητες άλλαξαν στη διάρκεια των Playoffs και περισσότερο λόγω της εισήγησης του Χερμάν Μπούργος και μένει να φανεί αν υπάρχει ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.