Ο Αρης πλησιάζει σε φορ και επικεντρώνεται στον στόπερ

Metrosport Team11 Ιουλίου 2022

Θέμα ωρών θεωρείται η προσθήκη και δεύτερου σέντερ φορ καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία με τον παρτενέρ του Αντρε Γκρέι καθώς επίσης και ότι ναυάγησε οριστικά η περίπτωση του Σάντι Μίνα καθώς ο Ισπανός φέρεται να απέρριψε την πρόταση του Αρη.

Το όνομα του επιθετικού κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό με τις λιγοστές πληροφορίες που διέρρευσαν να αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγάλο Πρωτάθλημα καθώς επίσης και ότι το κόστος της μεταγραφής είναι αντίστοιχο αυτού που επενδύθηκε για την απόκτηση του Αντρε Γκρέι.

 Προφανώς δεν έχει τακτοποιηθεί το διαδικαστικό κομμάτι (υπογραφές συμβολαίων) κι αυτός είναι ο λόγος που οι «κίτρινοι» δεν προχώρησαν σε επίσημες ανακοινώσεις. Μάλιστα, χθες κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία για τον Σάντι Μίνα (σ. σ. υπήρξε σχετικό δημοσίευμα από MME της Ισπανίας), αλλά αυτή διαψεύστηκε από τα media του Βίγκο όπου εδρεύει η Θέλτα. 

Μάλιστα, σημειώθηκε ότι στον ισπανικό σύλλογο – ο οποίος ψάχνει απελπισμένα λύση καθώς θέλει να «ξεφορτωθεί» τον 27χρονο λόγω του σκανδάλου της σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και για να αδειάσει ένα σημαντικό ποσό από τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της – είναι οργισμένοι με τη συμπεριφορά του Σάντι Μίνα καθώς θεωρούν ότι με τη στάση του δεν διευκολύνει την έκδοση ενός βελούδινου διαζυγίου. 

Για την ακρίβεια τονίζουν ότι απέρριψε τόσο την πρόταση του Αρη όσο και αυτή από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με συνέπεια να παραμένει μετέωρο το μέλλον του. Εκτιμούν επίσης ότι το σύνολο των χρημάτων που θα εισέπραττε ο Ισπανός θα πλησίαζε το ποσό των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ υπολογίζοντας το ποσό που έδινε ο Αρης αλλά κι αυτό της Θέλτα.

Η ουσία είναι ότι ο Αρης επιβεβαιώνει αυτό που είχε γράψει η «Μ» και το metrosport.gr περί παράλληλης ενασχόλησης με άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Λογικά δεν είναι ο Οσκαρ Εστουπινάν ο οποίος είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τη Χαλ, ενώ και ο Εμπαγέ Νιανγκ φέρεται να βρίσκεται μεταξύ Ναντ, Ισπανίας και πρωτοκλασάτης ομάδας στην Τουρκία. 

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα θεωρείται καταλυτική για την ολοκλήρωση της 8ης μεταγραφικής κίνησης του Αρη καθώς προβλέπεται να τακτοποιηθεί το διαδικαστικό κομμάτι με τον φορ με τον οποίον υπάρχει προφορική συμφωνία.

Προπονείται και ανακοινώνεται ο Καμάτσο

Παρότι είναι στη Θεσσαλονίκη από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο Ραφαέλ Καμάτσο δεν ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ Αρης. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, δεν υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα ως προς τη συμφωνία του με τους «κίτρινους» και απομένει να σταλούν συγκεκριμένα έγγραφα από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στον Αρη ούτως ώστε να επικυρωθεί ο δανεισμός του παίκτη.

 Λογικά θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα της ρήτρας αγοράς που αποτέλεσε την αιτία της όλης καθυστέρησης καθώς η πλευρά του παίκτη δεν σύμφωνη στο ποσό των 3.000.000 ευρώ που ήθελε ο Σπόρτιγκ.

Επικεντρώνεται στον στόπερ

Εφόσον κλείνει το ζήτημα του επιθετικού εντός των επόμενων 24 ωρών, θα απομένουν δύο κινήσεις για να υλοποιηθεί το αγωνιστικό σχέδιο του Αρη. Η πρώτη αφορά κεντρικό μέσο καθώς κρίνεται αναγκαία η προσθήκη δημιουργικού χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους Ντουκουρέ, Νταμπό και Πάπε Σέικ Ντιόπ.

 Οι «κίτρινοι» δεν θα αρχίσουν από μηδενική βάση καθώς ήδη βρίσκονται σε επαφές με παίκτες οι οποίοι έχουν θητεία στην Ιβηρική χερσόνησο. Και θα απομένει ο 3ος κεντρικός αμυντικός όπου ενδεχομένως στον Αρη να μην βιαστούν υπό την έννοια ότι ενδέχεται να περιμένουν ομάδες οι οποίες θα αποτύχουν στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και θα χρειαστεί να αποδεσμεύσουν παίκτες. 

Θυμίζουμε ότι αυτό έγινε πέρυσι με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά την αποτυχία της Βικτόρια Πλζεν στην Ευρώπη σε συνδυασμό φυσικά με τα οικονομικά προβλήματα που διέθετε. Αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαιά της κι έτσι ο Αρης άδραξε της ευκαιρίας αποκτώντας τον διεθνή Τσέχο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.