Ο Άρης πήγε σε άλλο επίπεδο με τον Γκαρθία

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουλίου 2022

Ποδοσφαιριστής του Αρη με κάθε επισημότητα είναι ο Μανού Γκαρθία καθώς ανακοινώθηκε η τετραετής συμφωνία των δύο πλευρών. Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν μάλιστα το κόλπο γκρόσο, αγοράζοντας από την Χιχόν το 100% των δικαιωμάτων του έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, παρά τα όσα σημείωσαν τα προηγούμενα 24ώρα τα ισπανικά media, ότι ο Αρης θα πάρει το 75% των δικαιωμάτων του έναντι του ποσού των 3,2 εκατομμυρίων. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέμεινε πολύ για να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο deal και η επιμονή του, αλλά κυρίως το… All in που έκανε, ανεβάζοντας την προσφορά του και φτάνοντας την στα “θέλω” της Χιχόν, απέδωσαν καρπούς. Πρόκειται για την ακριβότερη πλέον μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, μιας και ξεπέρασε τα 3,5 εκατομμύρια που έδωσε πέρυσι η ομάδα στη Φούλαμ για τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η κίνηση του Γκαρθία έγινε στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης που έκανε ο Αρης τη φετινή σεζόν στο ρόστερ του, με παίκτες που έχουν το βιογραφικό, την ποιότητα και την ποδοσφαιρική προσωπικότητα για ν’ αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας. Ο 24χρονος χαφ αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Αλαβές με την οποία πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στην La Liga έχοντας και δύο ασίστ, ενώ ξεπέρασε τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά. Μέχρι το 2019, που πήρε μεταγραφή για την Χιχόν, ο Γκαρθία ανήκε στην Μάντσεστερ Σίτι, όπου έμεινε για μία πενταετία φεύγοντας τρεις φορές ως δανεικός (Αλαβές Β', Μπρέντα, Τουλούζ), αλλά στο βιογραφικό του έχει και τέσσερις συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα των «πολιτών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.