«Ο Άρης μπορεί να βγάλει τον Χαλίλοβιτς από την ασφαλή ζώνη και να λειτουργήσει καλύτερα»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης βρίσκεται μία «ανάσα» από τον 27χρονο Κροάτη Άλεν Χαλίλοβιτς ο οποίος ανήκει στη Ριέκα. Ο Γιούριτσα Βράνιες μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο σκιαγράφισε το προφίλ του ποδοσφαιριστή. 

Αναλυτικά: «Πάρα πολύ καλός παίκτης. Ήταν από τα κορυφαία ταλέντα της Κροατίας και της Ευρώπης και πήγε σε μικρή ηλικία στην Μπαρτσελόνα. Ήταν από τις μεγαλύτερες μεταγραφές από κροατικό σύλλογο. 

Στη συνέχεια πήγε στο Αμβούργο, στη Μίλαν και γενικά άλλαξε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αρκετές ομάδες και Πρωταθλήματα. Αυτό μπορεί να τον βοήθησε ώστε να αποκτήσει εμπειρία, όμως θεωρώ ότι ήταν λάθος που πήγε σε μικρή ηλικία στην Μπαρτσελόνα. Δεν έδειξε την ποιότητά του με βάση το ταλέντο του. 

Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι καλύτερο σε σχέση με το κροατικό και ίσως αυτό να τον αλλάξει και τον βγάλει από την ασφαλή ζώνη και λειτουργήσει καλύτερα. Να αποδείξει ότι είναι πεινασμένος για ποδόσφαιρο γιατί στη Ριέκα δεν ανταποκρίθηκε και ίσως ο Άρης του δώσει μεγαλύτερο κίνητρο.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις καινούργια αρχή στα 26. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι κατώτερο ποιοτικό από το ισπανικό και το ιταλικό όμως ο Άρης είναι ένα ξεχωριστό κλαμπ και ίσως παίξει ρόλο αυτό για να ανταποκριθεί. Θα πρέπει να τον υποστηρίξει ο προπονητής και γενικά το κλαμπ και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Ο Άλεν ξέρει από ποδόσφαιρο, είναι μία μάχη που πρέπει να ανταποκριθεί, θα αντιμετωπίσει πολλά μεγάλα ματς και έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.