Ο Άρης μοιάζει να είναι σε mood Αυγούστου, πότε και πώς θα αποκτήσει ετοιμότητα;

Δημήτρης Κανελλάκης04 Νοεμβρίου 2022

Η ζημιά που έπαθε ο Άρης στο πρωτάθλημα, είναι δεδομένη και δεν διορθώνεται. Οι βαθμοί που χάθηκαν δεν γυρίζουν πίσω και οι διαφορές που ήδη υπάρχουν από την πρώτη και τη δεύτερη θέση είναι τόσο μεγάλες που πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθούν, σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, στο οποίο οι ομάδες που καταφέρνουν να αποσπαστούν τόσο πολύ σχεδόν ποτέ δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν το τεράστιο πλεονέκτημά τους.

Το ζητούμενο, πια, για τον Άρη, είναι να βάλει ένα φρένο σε αυτή την κατάσταση της απώλειας βαθμών κάθε αγωνιστική, ώστε, να έχει την ελπίδα, τουλάχιστον, να προλάβει το... τρένο της Ευρώπης, να μπει, έστω και ως τελευταίος, στο τιμ των ομάδων που θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για να συμβεί αυτό, όμως, αλλά και για να μπορέσει με αξιώσεις να διεκδικήσει τον μεγάλο στόχο του κυπέλλου, είναι απαραίτητο να αλλάξει. Το έχω γράψει και άλλη φορά το προηγούμενο διάστημα ότι αυτός ο Άρης που βλέπουμε δεν είναι ικανός για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους. Δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Όσοι το πίστευαν, ανάμεσά τους κι ο υπογράφων, πέσαμε πολύ έξω. Εκτεθήκαμε...

Επαναλαμβάνω: για τον Άρη που βλέπουμε έως τώρα. Και το διευκρινίζω γιατί αυτή η ομάδα, με αυτούς τους παίκτες και με κάποιες μικροδιορθώσεις τον Ιανουάριο, έχει την ικανότητα για πολύ περισσότερα πράγματα.

Το ερώτημα όμως παραμένει: πότε και πώς. Η αλήθεια είναι ότι με το νέο προπονητή ο Άρης δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δείξει κάτι καινούργιο, πιο αξιόπιστο, που θα επιτρέπει την αισιοδοξία. Ο Πάρντιου πειραματίζεται, ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα, αλλά δεν καταλήγει κάπου. Και δεν είναι καλό για μια ομάδα που θέλει να έχει υψηλούς στόχους, στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου να βρίσκεται, ακόμη, σε... mood αρχών Αυγούστου.

Εντάξει, θα μεσολαβήσει η διακοπή λόγω του Μουντιάλ αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι από μόνη της θα είναι αρκετή για να αντιμετωπίσει και να λύσει ο Άρης όλα τα προβλήματα που τον έχουν φέρει σε τόσο δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα και έδωσαν το δικαίωμα να αμφισβητείται τόσο έντονα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.