Ο Άρης κοντά σε συμφωνία με τον Ματίγια

Metrosport Team22 Μαΐου 2022

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες ο Χαβιέρ Ματίγια άνηκε στην κατηγορία των αουτσάιντερ ως προς το ενδεχόμενο παραμονής του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Για μεγάλο διάστημα μέσα στη σεζόν ο Ισπανός χαφ είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό πλάνο και η μικρή προσφορά που είχε τον είχαν βγάλει από το κάδρο των ανανεώσεων.

Από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, ο Ματίγια πήρε ενεργό ρόλο στην ομάδα, είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξε σταθερότητα αλλά ότι διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι από τον Ιανουάριο μέχρι και τον αγώνα στα Γιάννινα μέτρησε διαδοχικά 90άλεπτα.

Πλέον ο 33χρονος είναι από τα μεγάλα φαβορί για την παραμονή στην ομάδα, τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο, και προς αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή μαζί του έχοντας καταθέσει την πρότασή της στον Ισπανό χαφ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να βρουν τη “χρυσή τομή” στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο Ματίγια θα παραμείνει κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.