Ο Άρης κλείνει τις «τρύπες»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Στην Αυστρία βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Ντένις, ο οποίος από σήμερα θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων πιάνοντας δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες. 

Η παρουσία του 34χρονου τερματοφύλακα αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τον συναγωνισμό στη θέση “νούμερο 1” και βάζει δύσκολα πλέον στον Χουλιάν Κουέστα αναφορικά με τον παίκτη που θα φοράει τη νέα σεζόν τα γάντια βασικού. 

Σε αυτό άλλωστε πόνταραν οι Κιτρινόμαυροι όταν κατέληξαν στην περίπτωση του Ντένις, αφού πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, με πολλές παραστάσεις και κυρίως με γεμάτες σεζόν την τελευταία διετία στη Ζιλ Βιθέντε της Πορτογαλίας. 

Μετά τους Χαϊροβιτς και Ντένις, ο Αρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση κλείνοντας ακόμη μία “τρύπα” στο ρόστερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές με κεντρικό μέσο και δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνης τους για μία θέση όπου η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση ενόψει και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Με την πλευρά του παίκτη φαίνεται πως έχει επιτευχθεί συμφωνία και απομένουν να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες μέχρι να γίνει το deal. 

Παράλληλα, στον Αρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν και μία ακόμη μεταγραφή, σε θέση που η ομάδα “πονάει”, με την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. 

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις παικτών και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει η τελική επιλογή ώστε να προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις. 

Στόχος είναι αυτές οι δύο μεταγραφές (χαφ και στόπερ) να μπορέσουν να ταξιδέψουν για την Αυστρία και να αρχίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα προπονήσεις με την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.