O Άρης καθαρίζει με την Γκόμελ και βλέπει… Ισραήλ

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουλίου 2022

Να τελειώσει και… επίσημα την υπόθεση πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο θέλει ο Αρης στο αποψινό (21:00, Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) παιχνίδι κόντρα στην Γκόμελ. Το εμφατικό 5-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Λευκορώσους να ελπίζουν, παρά το γεγονός ότι στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν αρκετά αισιόδοξοι (!).

Στόχους του Μπούργος είναι η ομάδα του να παρουσιάσει βελτίωση σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού της και ασφαλώς να πανηγυρίσει άλλη μία νίκη μέσα από την οποία θα “χτίσει” τον χαρακτήρα της ενόψει των αγώνων που θα ακολουθήσουν, εκτός απροόπτου κόντρα στην Μακάμπι. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα, οι Κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα είναι άδειο και με γηπεδούχο ομάδα τυπικά την Γκόμελ. Αγωνιστικά, η απουσία του Ματέο Γκαρσία συνεχίζει να υφίσταται με τη διαφορά ότι σε αυτό το παιχνίδι θα είναι εκτός λόγω προβλήματος υγείας, ενώ από τον πρώτο αγώνα η απουσία του αφορούσε στην κόκκινη κάρτα που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν.

Ο Μπούργος προσανατολίζεται σε μικρές παρεμβάσεις στην αρχική του ενδεκάδα και αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες όπως είναι οι Μαντσίνι, Εμπακατά και Μαζικού. Η 11άδα του αναμένεται να αποτελείται από τους: Κουέστα στην εστία, Εμπακατά, Μαζικού στα άκρα της άμυνας, Φαμπιάνο, Μπράμπετς κεντρικό αμυντικό δίδυμο και μπροστά τους η τετράδα των, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα. Το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν Καμάτσο και Γκρέι στη σύνθεση του 4-4-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.