Ο Άρης «καίγεται» για νίκη με το Λαύριο

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Με τον αγώνα του Άρη απέναντι στο Λαύριο θα ανοίξει σήμερα (17:00) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετά τον θρίαμβο της πρεμιέρας επί του Παναθηναϊκού γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες στις λεπτομέρειες (με Ιωνικό, Κολοσσό και ΑΕΚ) και θέλει το αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Η πίεση γίνεται μεγαλύτερη δεδομένης της εκκρεμότητας που υπάρχει με την απόφαση του αθλητικού δικαστή και της επικείμενης αφαίρεσης βαθμών για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ. Η αποστολή του Άρη βέβαια μόνο εύκολη δεν θα είναι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Το Λαύριο μετά την περσινή εντυπωσιακή πορεία του μέχρι τους τελικούς, φέτος μπήκε στο Πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μοναδική ήττα εκείνη από τον Ολυμπιακό.

Με τον Άρη θα κάνει την πρώτη εμφάνιση του ο Τζέιμς Κέλι που προπονήθηκε τις δύο προηγούμενες μέρες με τον Άρη και παίρνει τη θέση του Φίνκε ενώ αναμένεται η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Αζάια Κάζινς που θα αντικαταστήσει τον Λόκετ.

Ακόμη σήμερα και πέραν του αγώνα του Άρη με το Λαύριο, στις 17:00 θα γίνει το ντέρμπι της Πάτρας μεταξύ του Απόλλωνα και του Προμηθέα ενώ στις 20:00 ο Ιωνικός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League…

Σήμερα (30/10)

Άρης – Λαύριο 17:00 (ERTFLIX)

Απόλλων Πάτρας – Προμηθέας Πάτρας 17:00 (ΕΡΤ3)

Ιωνικός Νίκαιας – ΑΕΚ 20:00 (ΕΡΤ3)

Αύριο (31/10)

ΠΑΟΚ – Περιστέρι 17:00 (ΕΡΤ3)

Λάρισα – Ηρακλής 20:00 (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (1/11)

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 19:30 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.