Ο Άρης για μια νέα αρχή στην Τρίπολη

Γιώργος Στράντζαλης11 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά από τις δύο απώλειες βαθμών, στους αγώνες με Παναιτωλικόκαι ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τον Αρη.

Ο αποψινός αγώνας (11/9, 21:30, live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη είναι κομβικής σημασίας για τους Κιτρινόμαυρους, που ποντάρουν σε μια νέα αρχή ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου με δύο ντέρμπι σε τρεις αγωνιστικές (Ολυμπιακός εντός, Βόλος εκτός, ΑΕΚ εντός). 

Παράλληλα, ένα θετικό αποτέλεσμα και επιστροφή στις νίκες σήμερα θα δώσει τη δυνατότητα στον Άλαν Πάρντιου να αναλάβει την ομάδα– από την ερχόμενη Τρίτη – με περισσότερη ηρεμία και ασφαλώς με καλύτερη ψυχολογία.

Για την 11άδα υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το πρώτο αφορά στη θέση δίπλα στον Ντουκουρέ, με τον Ματέο Γκαρσία να έχει περισσότερες πιθανότητες απ’ ό,τι ο Ντιόπ που φάνηκε ότι ακόμη δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο του. Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στην τριάδα πίσω από τον Γκρέι. 

Μάνου Γκαρσία και Μαντσίνι αποτελούν τις “σταθερές” και το πιθανότερο είναι ο Πάλμα να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα παίζοντας στα άκρα. Αν τελικά επιλεγεί ο Ντιόπ στον άξονα, τότε Πάλμα και Ματέο θα διεκδικήσουν τη μία θέση στα εξτρέμ. 

Τακτικά ο Τόλης Τερζής δεν προτίθεται ν’ αλλάξει πράγματα και η προσέγγιση του αγώνα θα είναι ίδια με εκείνη στο ντέρμπι, με τη μόνη διαφορά ότι απόψε εκτός από κυριαρχία θα περιμένει έναν Αρη πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό στις τελικές αποφάσεις των επιθετικών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.