Ο Άρης ετοιμάζεται για τις… διαβολοβδομάδες

Βασίλης Βλαχόπουλος25 Νοεμβρίου 2020

Στον Αρη βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για τον καταρτισμό του προγράμματος του Πρωταθλήματος και φυσικά τον ορισμό των εξ’ αναβολής αγώνων. Οι «κίτρινοι» έχουν δώσει μόλις δύο παιχνίδια για τον θεσμό της Basketleague καθώς αναβλήθηκαν αυτά απέναντι σε Λαύριο, Παναθηναϊκό και Λάρισα. 

Δεδομένου ότι στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι Προμηθέας, Λάρισα και Λαύριο καθώς έχουν δώσει ένα, δύο και τρία παιχνίδια αντίστοιχα, η διοργανώτρια αρχή καλείται να βρει ημερομηνίες για να γίνουν οι αγώνες. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό λόγω των υποχρεώσεών του στην Euroleague και τον περιορισμένο αριθμό ημερομηνιών.

Αντιθέτως, ο ΕΣΑΚΕ προσανατολίζεται να ορίσει τον (εκτός έδρας) αγώνα με το Λαύριο στις 9 Δεκεμβρίου και μένει να φανεί αν θα πράξει το ίδιο και με τη Λάρισα – ο οποίος είναι επίσης εκτός έδρας – για τις 16 του ίδιου μήνα. Αυτό δεν είναι τόσο απλό καθώς στην περίπτωση που οριστεί αυτό το παιχνίδι σ’ αυτή την ημερομηνία, ο Αρης θα χρειαστεί να δώσει πέντε παιχνίδια σε διάστημα δύο εβδομάδων (!). 

Για την ακρίβεια, στις 5 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τον Προμηθέα, στις 13/12 θα γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στις 19/12 θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι οι «κίτρινοι» θα χρειαστεί να ακολουθήσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με το τωρινό όπου οι αγώνες έρχονται με το… σταγονόμετρο, αλλά με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος θα αποκτήσουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.