O Άρης επικυρώνει τη συμφωνία για τον Ζοάο Κλάους

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2022

Ο Αρης προχωρά σε μια ενισχυτική ενέργεια η οποία θα έπρεπε να είχε γίνει από το περασμένο καλοκαίρι καθώς απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για τον δανεισμό του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ζοάο Κλάους, ο οποίος πράγματι είναι σέντερ φορ.

Η περίπτωση του Κλάους προέκυψε πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν οι σχέσεις του με τη Σταντάρ Λιέγης μπήκαν στην… κατάψυξη. Η τελευταία βγήκε ηττημένη από δικαστική διαμάχη με τη Σιντ Τρούιντεν κι έπρεπε να της καταβάλλει το ποσό των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ. Καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα προσπάθησε να πληρώσει με τον δανεισμό παικτών και μέσα σ’ αυτούς συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο ο οποίος όμως είναι δανεικός από τη Χόφενχαϊμ. Αυτό τον εκνεύρισε και ζήτησε την άμεση αποχώρησή του από την ομάδα παρότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με 20 συμμετοχές, δύο γκολ και τρεις ασίστ. 

«Η αλήθεια είναι ότι η Σταντάρ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον μισθό του, ούτε μπορεί να καλύψει το ποσό της option αγοράς που μπήκε στον δανεισμό του από τη Χόφεχναϊμ. Αυτός είναι περίπου στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Δανεικός θα αγωνιστεί και στον Αρη αλλά η option θα είναι περίπου στα πέντε εκατομμύρια ευρώ», είπε στο Metropolis ο ρεπόρτερ της Σταντάρ, Σάχα Ταβολιέρι.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το μοναδικό που απομένει να διευκρινιστεί καθώς ο Αρης δεν προσπάθησε εξάμηνο δανεισμό αλά αντίστοιχο ενάμιση έτους ούτως ώστε να είναι καλυμμένος στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης του ban μεταγραφών. 

Ο ύψους 1.90μ. Κλαόυς είναι φοε περιοχής, έχει 63 γκολ σε 180 αγώνες με τις Σταντάρ, Λίντσερ (Αυστρία) και Ελσίνκι, μάλιστα είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης του Πρωταθλήματος στη Φινλανδία. Εχει την ευκαιρία να σκοράρει με το κεφάλι αλλά και με τα δύο πόδια και γενικώς μπορεί να δώσει στους «κίτρινους» τα στοιχεία που τους λείπουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.