Ο Άρης έφτιαξε σύνολο για πρωταθλητισμό

Μάνος Χατζάκης08 Οκτωβρίου 2020

Πλήρης και έτοιμος να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι ο Άρης, ο οποίος αποκτά άλλη δυναμική, μετά τις τελευταίες προσθήκες των Ματέο, Μπεναλουάν και Ξαντέ Σίλβα. Οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν βάθος στον πάγκο και, πλέον, χρειάζεται δουλειά, για να δέσει το σύνολο, να επιτευχθεί η κατάλληλη χημεία και να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής.

Ο Άρης θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ψυχολογία, την οποία προκαλεί η παραμονή στο... ρετιρέ, αλλά και την πληρότητα που αποκτά σε όλες τις θέσεις, μετά το μεταγραφικό «μπάσιμο» των τελευταίων ημερών. Ως θετική χαρακτηρίζεται η συγκυρία της διακοπής στη Super League 1, καθώς η τεχνική ηγεσία θα δουλέψει αρκετά, προκειμένου να «δέσει» τα νέα αποκτήματα, δίνοντας διακριτούς ρόλους σε κάθε ποδοσφαιριστή και διατηρώντας το υπάρχον κλίμα.

Ήδη, ο Άκης Μάντζιος έχει δηλώσει ότι χρειάζεται χρόνος, προκειμένου να βελτιωθούν οι «κιτρινόμαυροι» και το κενό των δύο εβδομάδων θεωρείται ιδανικό, ειδικά από τη στιγμή που ενσωματώνονται τουλάχιστον τέσσερα νέα πρόσωπα. Στο διάστημα αυτό, λοιπόν, ο 51χρονος τεχνικός θα επιχειρήσει να κάνει μίνι προετοιμασία, ώστε -με την επανέναρξη- να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή, την κορυφή.

Ευνοϊκό πρόγραμμα

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αγχώνονται από την πρώτη θέση στο βαθμολογία, ωστόσο θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν εκεί, από τη στιγμή που είναι «βολικό» και το πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική, ενώ οι ομάδες που ακολουθούν έχουν «πονηρά» παιχνίδια, στα οποία μπορούν -θεωρητικά- να χάσουν βαθμούς.

Το σύνολο του Μάντζιου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης (5η αγ.), μετά την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, στη συνέχεια ταξιδεύουν στη Λάρισα (6η αγ), ακολούθως υποδέχονται διαδοχικά Αστέρα Τρίπολης (7η αγ.) και ΑΕΚ (8η αγ.). 

Μέχρι στιγμής, ο Άρης έχει βρει τον βηματισμό του, ωστόσο η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει με τα καινούρια αποκτήματα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στο Πρωτάθλημα, γεγονός που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.