«Ο Άρης έχει υψηλές βλέψεις, ήταν δύσκολο να βάζει τον Ασλανίδη»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Ο Γιώργος Βαζάκης, τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεταγραφή του Ασλανίδη και τον φετινό Άρη. «Εγώ δεν τον γνώριζα τον Ασλανίδη, αλλά είδα το ματς με την Λαμία και παρατήρησα ότι είναι ταλέντο, ότι έχει την δυνατότητα να σταθεί σε αυτή την κατηγορία και αν είναι γερός να πάει ψηλά. Έχει όλα τα στοιχεία. Ήταν καλός, αλλά θα σας πω κάτι. Ο Άρης είναι ιδιαίτερη ομάδα και κατόρθωσε να είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει υψηλές βλέψεις. Είναι δύσκολο να ρισκάρει να βάλει ένα παιδί και να το κάψει. Ο Άρης θέλει νίκες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Άρης δεν έχει στόχο να βάζει νεαρά παιδιά, αλλά να βγει Ευρώπη και να χτυπήσει το Πρωτάθλημα. Αυτά τα παιδιά που έχουν ταλέντο και ζουν το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξουν. Επειδή έπαιζα και εγώ αμυντικός, είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, είναι γρήγορος και έχει καλό τάιμινγκ στο άλμα. Θα μου πείτε γιατί δεν τον κρατάνε; Αν τον κρατούσε και δεν πήγαινε καλά θα τον «έκαιγε».

Για την εικόνα του Άρη στο φιλικό με την Λαμία υπογράμμισε: «Δεν είναι κριτήριο αυτά τα παιχνίδια. Κάθε ματς έχει την δική του ιδιαιτερότητα. Αλλιώς θα παίξει ο Άρης με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης στα φιλικά δεν βάζει τα πόδια του στην φωτιά, σε αυτά τα ματς κοιτάς μόνο αν βγουν κάποια πράγματα τακτικά. Τα φώτα είδατε ότι έπεσαν στον Ασλανίδη».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Άρης θα είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Θα κριθεί στην κλωστή. Ή περπατάς ή πέφτεις. Νομίζω ότι θα πάει όπως πέρσι και καλύτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.