«Ο Άρης έχει το προβάδισμα, όμως η πρόκριση είναι ακόμη ανοικτή»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2020

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφήνει ο Γιάννης Δημητριάδης παρά το δεδομένο προβάδισμα του Άρη.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και της Ξάνθης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αποψινή (14/1) ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υπογραμμίζοντας, επίσης, πως ο Άρης δεν πρόκειται να επηρεαστεί από το θέμα που προέκυψε με την απαγόρευση μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Άρης έχει δεδομένα το προβάδισμα με βάση και το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Ξάνθη, από την πλευρά της, θα κυνηγήσει ένα γκολ για να φέρει την υπόθεση πρόκριση από την αρχή. Είναι και ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη για την πρόκριση».

Για το αν η υπόθεση Ντουρμισάι μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες του Άρη: «Όταν ο ποδοσφαιριστής μπαίνει μέσα στο γήπεδο δεν σκέφτεται κάτι άλλο. Μόνο το αγωνιστικό είναι στο μυαλό οπότε δεν επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις. Ιδίως σε ένα τέτοιο παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται η πρόκριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.