Ο Άρης έχει «κατακτήσει» όλες τις δυσάρεστες κορυφές

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ο Αρης έχει πρωτιές που σίγουρα δεν θα ήθελε καθώς αναδεικνύουν το έντονο πρόβλημά του στο σκοράρισμα. Αυτό είναι εξάλλου το βασικό αντικείμενο συζήτησης έπειτα από τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, παράλληλα με το θέμα της διαιτησίας.

Ρίχνοντας μια ματιά στα συγκεντρωτικά ομαδικά στατιστικά οι «κίτρινοι» είναι στην πρώτη θέση στη λίστα αυτών με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα αυτή η πρωτιά συνδυάζεται και με μια άλλη. Με τα γκολ που θα έπρεπε να είχαν βάλει βάσει των ασίστ. Είναι επίσης η 3η ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο Πρωτάθλημα αλλά σε παραγωγή τερμάτων είναι πολύ χαμηλότερα αλλά και η 11η σε εύστοχα γεμίσματα. Πολλές φορές οι αριθμοί παραπλανούν ή μάλλον αναδεικνύουν ένα μέρος της αλήθειας αλλά στην προκειμένη περίπτωση απεικονίζουν την αλήθεια του Αρη. Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα αδικεί συστηματικά τον εαυτό της μέσα από την αδυναμία της στο γκολ.

Πάντως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συμπτωματικό το γεγονός ότι μεγάλωσε η απόσταση του Αρη από τα αντίπαλα δίχτυα από την ημέρα τραυματισμού του Λούις Πάλμα και περιορισμού του χρόνου συμμετοχής του. Μαζί με τον Αντρε Γκρέι, ο 22χρονος από την Ονδούρα δεν είναι απλά οι πρώτοι σκόρερ του Αρη αλλά έχουν πετύχει το 50% των τερμάτων της ομάδας τους. Αν μάλιστα προστεθεί και ο Ντάνιελ Μαντσίνι αυτομάτως το ποσοστό αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.