Ο Αρης έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις

Γιώργος Στράντζαλης06 Μαρτίου 2023

Θα περίμενε κανείς ότι με τη φόρα που πήρε ο Αρης και τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο, εύκολα ή δύσκολα θα περνούσε από την έδρα της τελευταίας στη βαθμολογία Λαμία! Με τη φετινή ομάδα όμως και τις απίστευτες μεταπτώσεις που έχει από παιχνίδι σε παιχνίδι, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ή να είσαι σίγουρος για αυτό που περιμένεις δεις. 

Θαρρείς και ο Αρης έχει μία μαγική-μοναδική ικανότητα να γκρεμίζει ό,τι χτίζει με κόπο και εν μέσω δύσκολων συγκυριών. Είναι μία ομάδα ανισόρροπη, που δύσκολα εμπιστεύεσαι και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος δεν έχει καταφέρει να χτίσει ένα σερί άνω των δύο νικών. Η εικόνα του α’ ημιχρόνου στη Λαμία είναι άκρως αντίθετη από αυτές που παρουσίασε στα προηγούμενα δύο. Με ΟΦΗ και Ατρόμητο ήταν “καταιγιστικός”, χθες ήταν… αυτοκαταστροφικός. 

Βασικά ήταν σε άλλο γήπεδο. Από την αρχή έδωσε πολλά δικαιώματα και στο τέλος τα πλήρωσε. Οι Κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να κρατήσουν περισσότερα λεπτά την μπάλα στα πόδια τους αλλά το passing game στο οποίο αναλώθηκαν στο αμυντικό τους τρίτο, απόντος του Φαμπιάνο, οδήγησε σε καταστροφικά λάθη. Σαν αυτό αυτό του Ενκουλού στο 2-0, που απαγορεύεται για έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Καμερουνέζου. 

Προφανώς δεν φταίει μόνο οι δύο κεντρικοί αμυντικοί για τη χθεσινή ήττα, αλλά ο Αρης βρέθηκε σε έναν… Γολγοθά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο. Χαρακτηριστικό της εικόνας που είχε η ομάδα είναι ότι για 44’, μέχρι το γκολ του Μπράμπετς, δεν είχε καταγράψει ούτε μία τελική προσπάθεια! Σημειωτέον, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια κατέγραψε 27 τελικές, εκ των οποίων οι 19 εντός της αντίπαλης περιοχής. Οι παρεμβάσεις του Τόλη Τερζή στο β’ ημίχρονο έγιναν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά και πάλι ο Αρης δεν πήρε πράγματα από τις αλλαγές του. 

Με τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Αρης στο β’ ημίχρονο θα μπορούσε να είχε βρει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης. Αλλά όταν ο βασικός επιθετικός σου χάνει τα… άχαστα, δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι περισσότερο. Γιατί ευκαιρίες σαν αυτή που χάνει ο Γκρέι δεν δικαιολογούν το επίπεδο του Τζαμαϊκανού και τα χρήματα με τα οποία αμείβεται. Ναι, όλα χάνονται και όλα μπαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά ο Γκρέι του β’ γύρου το έχει… τερματίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.