Ο Άρης «δένει» τον Νετζήπογλου

Βασίλης Βλαχόπουλος31 Αυγούστου 2022

Μια ανοιχτή υπόθεση προβλέπεται να κλείσει εντός των επόμενων ωρών καθώς Αρης και Ομηρος Νετζήπογλου είναι κοντά σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου.

Ο 20χρονος γκαρντ αποτελεί σημαντικό αγωνιστικό κεφάλαιο για τους «κίτρινους», αυτό αποδείχθηκε εξάλλου στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου όπου ο χρόνος συμμετοχής του ήταν μεγαλύτερος των 20 λεπτών κατά μέσο όρο και φυσικά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Κάτι αντίστοιχο προβλέπεται να συμβεί και φέτος. Δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, πληροφορίες αναφέρουν ότι, υπήρξε συνάντηση με τον εκπρόσωπό του και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την επέκτασή του, τουλάχιστον μέχρι το 2024. Στο μεταξύ, δεδομένη είναι η συμφωνία και με τον Γιώργο Φίλλιο ο οποίος μάλιστα θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και σε πρώτη φάση θα διεκδικήσει τη θέση του 12ου παίκτη στην αποστολή της ομάδας, δεδομένης της πληρότητας που παρουσιάζει η ομάδα στην περιφέρεια. Επαγγελματικό συμβόλαιο θα υπογράψει και ο 18χρονος Στέλιος Χαβαλές αλλά με την προοπτική να παραχωρηθεί δανεικός την ερχόμενη σεζόν καθώς είναι αδύνατο να βρει ρόλο και χρόνο συμμετοχής στον Αρη.

Σε ότι αφορά το ζήτημα του έκτου ξένου, ο Γιάννης Καστρίτης ήδη απέρριψε πολλές περιπτώσεις φόργουορντ και ουσιαστικά βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για μια περίπτωση παίκτη ο οποίος δεν θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και οι Αμερικανοί εκπρόσωποί του έχουν ενημερώσει σχετικά τον προπονητή του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.