«Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του Άρη με τον Μπούργος»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Τάσος Κυριάκος και αναφέρθηκε στον Άρη και την μεγάλη νίκη που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Μπούργος, τον Ιτούρμπε, τον Ματίγια, αλλά και τον στόχο των πλέι οφ.

«Δύσκολο το πρόγραμμα του Άρη στα πλέι οφ. Όμως η ομάδα δεν με φοβίζει, καθώς στα τελευταία ματς κερδίζει, έχει ψυχολογία και πιστεύω θα δείξει άλλο πρόσωπο στο μίνι Πρωτάθλημα. Όταν αλλάζεις τακτική θα γίνουν και διαφορετικά πράγματα κι αυτό φάνηκε στις τελευταίες αναμετρήσεις. Σε μία ομάδα παίζει πάντα ρόλο η ψυχολογία. Η ομάδα πριν δεν είχε και έπρεπε να γίνει μία αλλαγή κι αυτή έγινε με την αποχώρηση του Μάντζιου και την έλευση του Μπούργος στον πάγκο. 

Ο Αργεντίνος πέρασε στους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού του και τη νοοτροπία του νικητή. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του συλλόγου με το προηγούμενο διάστημα. Όταν έχεις ψυχολογία βλέπεις την εστία σαν λεωφορείο, ενώ όταν δεν έχεις δεν σκοράρεις ούτε σε κενό τέρμα. Ο σέντερ φορ τρέφεται από τα γκολ. Ο Καμαρά μετά το ακυρωθέν γκολ, πήρε τα πάνω του και βρήκε δίχτυα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό θα τον βοηθήσει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα για τη συνέχεια.

Ο Ιτούρμπε είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τον Μάντζιο και τώρα βλέπουμε έναν άλλον ποδοσφαιριστή. Ο Άρης κέρδισε έναν επιπλέον παίκτη, όπως τον Ματίγια κι άλλους. Ο Άρης δείχνει ότι έχει βοήθειες από τον πάγκο και δεν φαίνεται η διαφορά με τους βασικούς. Ο Ματίγια έχει τρομερή ποιότητα που χρειάζεται η ομάδα. Ο Ισπανός δίνει βοήθειες σε άμυνα, επίθεση και στα πλάγια. Ο Άρης έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. 

Ο Άρης είναι σε καλύτερο φεγγάρι από την ΑΕΚ και το θέλει περισσότερο από τους άλλους την έξοδο στην Ευρώπη γιατί παρέμεινε ο μόνος στόχος για τη φετινή χρονιά, αφού το Κύπελλο χάθηκε για ακόμα μία σεζόν. Ο Άρης θα τα δώσει όλα στα πλέι οφ για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Όλες οι ομάδες είναι δυνατές στο μίνι Πρωτάθλημα. Μην ξεγράφουμε τον ΠΑΣ, καθώς δυο φορές κέρδισε φέτος τον Άρη και θα παίξει ελεύθερο ποδόσφαιρο και δίχως πίεση.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Άρης ξεκινάει με Ολυμπιακό και εύχομαι να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Άρης είχε το -6, πήρε πίσω τους βαθμούς, άλλαξε προπονητή και ήρθαν οι νίκες και άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.