«Ο Αρης δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την ΑΕΚ, ο Γκάνεα είναι ο νέος Σούντγκρεν»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του Αρη, Νίκος Πασσιαλής, και μίλησε για την φετινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων», τους πολύτιμους Μπερτόγλιο και Γκάμα ενώ χαρακτήρισε νέα μεταγραφή τον Γκάνεα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ: «Δεν είναι φόβητρο η ΑΕΚ για τον Αρη. Ενας καλός Αρης δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τη φετινή ΑΕΚ, πιστεύω σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μόνο τον Τσούμπερ πρέπει να προσέξει. Αυτό που με προβλημάτισε είναι η επιλογή Ελληνα διαιτητή. 

Προσωπικά φέτος ο Αρης δεν με ικανοποιεί. Βλέπω τους δύο στόπερ με σκαμπανεβάσματα, ο Ντιαγέ φαίνεται κουρασμένος μετά το 60’, ο Καμαρά ξοδεύεται πολύ εκτός περιοχής. Στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Αρης στηρίχθηκε στους περσινούς παίκτες. Στον Γκάμα και στον Μπερτόγλιο. Αν αυτοί οι δύο είναι καλοί, τότε είναι καλός όλος ο Αρης. 

Φέτος δεν έχει το εύκολο γκολ ο Αρης, από στημένες φάσεις δεν πήρε πολλά γκολ πέρα από δύο τελευταία παιχνίδια που πήρε και δύο νίκες. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το τελευταίο ματς, ήρθε φοβισμένος ο Παναιτωλικός και με πολλές απουσίες, στο Χαριλάου έκανε την χειρότερη εμφάνισή του».

Για την παρουσία του Γκάνεα: «Δεν προλάβαμε να δούμε αν είναι καλός ο Λούμορ, ο Γκάνεα έχει κάνει τρομερά παιχνίδια φέτος. Νομίζω πως βρήκαμε τον καινούριο Σούντγκρεν, είναι σαν να πήραμε καινούριο παίκτη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.