Ο Αρης δείχνει αδικαιολόγητο πανικό και ο Καρυπίδης τον ενισχύει

Βασίλης Μάστορας18 Δεκεμβρίου 2019

H ήττα στο Ηράκλειο δε δικαιολογεί τον πανικό που “βγάζει” ο οργανισμός Αρης. Για όλες τις ομάδες υπάρχουν άσχημα απογεύματα που εξελίσσονται σε τραγωδία όταν μία ομάδα έχει απέναντι της διαιτητή και VARIsta που αχρηστεύουν την τεχνολογία.

Αυτό δηλαδή που έκαναν το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο ο Κομίνης με τον Σέζο. Ο Αρης αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λαμία είχε μπροστά του επτά συνολικά αναμετρήσεις από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθεί κατά μεγάλο βαθμό αν τελικά καταφέρει να είναι “παρών” στη διαδικασία των πλεϊ οφ. Στους τρεις από τους επτά αγώνες τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Αρη. “Πέταξε” βαθμούς με Λαμία-Ατρόμητο και έχασε στο Ηράκλειο. Τι τον περιμένει από εδώ και πέρα; Δύο αγώνες εντός έδρας με Βόλο-ΠΑΟΚ και δύο εκτός με Παναθηναϊκό- Ολυμπιακό.

Ο Αρης βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά μόνο έναν βαθμό πίσω από την 6η στην οποία φιγουράρει η Λάρισα. Αρα θεωρητικά είναι μέσα στους στόχους του. Τι σημαίνει αυτό; Οτι με μία νίκη αύριο επί του Βόλου μπορεί να βρίσκεται βαθμολογικά εκεί που θέλει. Παρ’ όλα αυτά από το βράδυ του περασμένου Σαββάτο ο Αρης βρίσκεται βυθισμένος στην εσωστρέφεια του κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Τις κρίσεις στις ομάδες τις διαχειρίζονται ο διοικητικός ηγέτης της και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν δεχθούμε ότι ο Αγγελος Χαριστέας δεν έχει την εμπειρία να λειτουργήσει καταλυτικά, το βάρος και θεσμικά πέφτει στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο τελευταίος όμως αντί να στρογγυλέψει τις αιχμηρές γωνίες, έριξε λάδι στη φωτιά στην προσπάθεια του να βγάλει τον εαυτό του έξω από το κάδρο του προβλήματος. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από τον κομβικότερο αγώνα της 7άδας. Κρίμα.

focus

Οι άνθρωποι του στίβου αισιοδοξούν ότι η νέα πρόεδρος του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου κ. Καλυψώ Γούλα και ο αναπληρωτής πρόεδρος Απόστολος Ματσαρίδης δεν θα ακολουθήσουν την πολιτική της προηγούμενης διοίκησης υπό τον κ. Μητιτζή η οποία επέστρεφε χρήματα από την επιχορήγηση στα Δημόσια Ταμεία ώστε να ενισχυθούν τα αποθεματικά του κράτους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.