Ο Άρης απέρριψε προτάσεις 3 εκατ. ευρώ μέσα σε… 48 ώρες

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά την απόρριψη της πρότασης της Ομόνοιας για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι, η ΠΑΕ Αρης έπραξε χθες το ίδιο και με την αντίστοιχη της Ετιφάκ Σαουντί από τη Σαουδική Αραβία η οποία πρόσφερε 1.5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Γιάκουμπ Μπράμπετς. 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που κυκλοφορούσε έντονα στις προηγούμενες ημέρες περί ενδιαφέροντος ομάδας από την Αραβίας για τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως το γεγονός ότι εντός 48 ωρών ο Αρης απέρριψε προτάσεις (σχεδόν) 3 εκατ. ευρώ για δύο λόγους. Καταρχήν, εκτίμησε ότι αυτές δεν ήταν αντιπροσωπευτικές της αξίας των ποδοσφαιριστών και δεύτερον, αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί των υπηρεσιών των Μαντσίνι, Μπράμπετς καθώς αμφότεροι αποτελούν σημαντικά κεφάλαια της ομάδας.

Αντιθέτως, διαχειρίστηκε διαφορετικά την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία καθώς η Ομόνοια πρώτα κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Αργεντίνου και μετά πήγε στον Μαντσίνι. Το deal για την πώληση (η και δανεισμό) του Γκαρσία δεν έγινε κατόπιν άρνησης του παίκτη καθώς ο Αρης είχε δώσει τη συγκατάθεσή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.