Ο Άρης απέδειξε ότι δικαιούται να έχει μεγάλες απαιτήσεις

Βασίλης Μάστορας25 Φεβρουαρίου 2021

Τρεις αγώνες απομένουν ώστε ο Άρης να κάνει το πρώτο ταμείο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Περιμένει τον Ατρόμητο, πηγαίνει στην Τούμπα και κλείνει την κανονική περίοδο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο «Κλ. Βικελίδης». Πρόγραμμα το οποίο του δίνει το δικαίωμα να κρατήσει ή να μεγαλώσει τη βαθμολογική διαφορά από τον 5ο Παναθηναϊκό και να παραμείνει με αξιώσεις στο κόλπο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κ. Καρυπίδης τον περασμένο Αύγουστο, θέτοντας τους στόχους της ομάδας, μίλησε για την κατάκτηση της 4ης θέσης και την παρουσία του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου. Οι στόχοι που έβαζε τότε ο κ. Καρυπίδης ήταν η ρεαλιστική προσέγγιση της αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινούσε. Άλλωστε ούτε και ο ίδιος, μπορεί, να μην είχε πεισθεί για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Μίας ομάδας η οποία χτίστηκε σχεδόν από την αρχή, μετά την περιπέτεια που βίωσε τις τελευταίες αγωνιστικές της περιόδου 2019-2020. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι ο Άρης, για τον οποίο οι αντίπαλοι του, μετά τις πρώτες αγωνιστικές εκτιμούσαν ότι δεν θα αντέξει ότι δεν έχει όρια. Η ομάδα του Μάντζιου τους διέψευσε όλους. Αγωνιστική με αγωνιστική γινόταν καλύτερη, έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο και έπειθε ότι δικαίως βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Οπότε δικαίως της άνοιξε η όρεξη για κάτι περισσότερο από την 4η θέση μετά το τέλος των πλέι οφ. Μάλιστα αν ο Άρης δεν έχανε τον βηματισμό του λίγα μέτρα μετά την έναρξη του β’ γύρου, θα είχε σιγουρέψει τη 2η θέση.

Η ομάδα λοιπόν που δεν έχασε φέτος ντέρμπι στην Αθήνα, έχει περισσότερους από έναν λόγους να κάνει σχέδια για την 2η θέση μετά και το μίνι Πρωτάθλημα, και όχι απλώς να ξεφύγει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Το απέδειξε άλλωστε στην πράξη.

Focus

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Guardian, το οποίο ενόχλησε την κυβέρνηση του Κατάρ, η ολοκλήρωση των υποδομών για την διεξαγωγή του Mουντιάλ στοίχησε το θάνατο 6.750 εργατών! Επί μία δεκαετία, κάθε εβδομάδα πέθαινε και από μία δωδεκάδα μεταναστών στα γιαπιά των σταδίων που χτίζονταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.