Ο Άρης ακόμα ψάχνει τον φορ

Γιώργος Στράντζαλης10 Ιανουαρίου 2021

Μετά την προσθήκη του Νικόλα Ιωάννου, στον Άρη φουλάρουν για την απόκτηση επιθετικού. Δίχως βιαστικές κινήσεις και με γνώμονα την προσθήκη ενός φορ με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τις υπάρχουσες επιλογές, δηλαδή ενός φορ περιοχής, οι Κιτρινόμαυροι σκανάρουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές τους προτού καταλήξουν στον “εκλεκτό”.

Για την περίπτωση του Μπαράλες τα δεδομένα και οι δυσκολίες (κυρίως) είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Αργεντινός έχει τα χαρακτηριστικά του φορ που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι», είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, με αναγνωρισμένη ικανότητα στο σκοράρισμα και αν μη τι άλλο θα ήταν ιδεατή επιλογή. Υπάρχει όμως ένα “αλλά”, το οποίο αφορά το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και στον Άρη δεν έχουν απευθυνθεί στους Αρκάδες κάνοντάς τους κάποια πρόταση. Τουναντίον, με επίσημη ανακοίνωση έριξαν τους τόνους διευκρινίζοντας ότι… “αν και εφόσον μας απασχολήσει ο Μπαράλες θα μιλούσε με την ομάδα”. Στην πραγματικότητα πάντως το όνομα του Αργεντινού όντως “έπεσε” στο τραπέζι και ο Άρης συζήτησε την περίπτωσή του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες όχι με δικιά του πρωτοβουλία αλλά με πρωτοβουλία από την πλευρά του παίκτη.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» δεν προτίθενται να καταθέσουν πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του και κοιτάζουν περισσότερο στο εξωτερικό για τον «εκλεκτό» της επίθεσης, δίχως μάλιστα να υπάρχει αυτή την ώρα κάποια προτεραιότητα. Αν αλλάξουν στάση ή απόφαση θα φανεί σύντομα, για την ακρίβεια μετά τον αυριανό αγώνα στα Γιάννινα όποτε και το ζήτημα του φορ θα μπει στην τελική του ευθεία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.