«Ο Αντσελότι είναι αγαπητός στους παίκτες και στους φιλάθλους της Βραζιλίας»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2023

Ο Κάρλος Αντσελότι είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, είναι και ο πιο αγαπητός μεταξύ των παικτών της "σελεσάο".

Η Εθνική Βραζιλίας βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή, μετά την αποτυχία από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Ιταλό τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της "σελεσάο".

«Ο Αντσελότι είναι ομόφωνα σεβαστός μεταξύ των παικτών. Τον θαυμάζω πραγματικά για την ειλικρίνεια στον τρόπο που δουλεύει και για τη σταθερότητα της δουλειάς του. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ένας κορυφαίος προπονητής που έχει να επιδείξει αρκετά επιτεύγματα», ανέφερε ο Ροντρίγκες.

Και πρόσθεσε: «Ο Αντσελότι δεν είναι μόνο ο αγαπημένος των παικτών, αλλά και ο αγαπημένος των φιλάθλων. Όπου κι αν πάω στη Βραζιλία, σε κάθε γήπεδο, είναι το πρώτο όνομα που μου ζητούν οι οπαδοί. Μιλούν με πολύ αγάπη για αυτόν, σε αναγνώριση της υποδειγματικής δουλειάς που έχει κάνει σε όλη του την καριέρα. 

Ας έχουμε πίστη στον Θεό, περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή και ας δούμε αν θα τα καταφέρουμε στην αναζήτηση του νέου προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.