Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς φορτώνει γκολ, ασίστ και πίεση στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης22 Οκτωβρίου 2021

Ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές, αν όχι ο κορυφαίος, της νίκης του ΠΑΟΚ στη Δανία. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε δύο διαδοχικά πολύ καλά παιχνίδια αφού μετά το διπλό χτύπημα με τον Βόλο, είχε χθες συμμετοχή και στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κοπεγχάγη, δημιουργώντας το πρώτο για τον Σίντκλεϊ και γράφοντας ο ίδιος το 2-0.

Ο Σέρβος δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο φουλ φόρμας κάτι που αποτυπώνεται στο παιχνίδι του ίδιου αλλά βέβαια και του ΠΑΟΚ, σε μία περίοδο που συνολικά ο Δικέφαλος θα πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει αλλά και να σταθεροποιεί σε υψηλά επίπεδα την απόδοση του.

Ο Ζίβκοβιτς είχε για τρίτη φορά στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ γκολ και ασίστ στο ίδιο παιχνίδι. Το είχε κάνει πέρυσι για τους ομίλους του Εuropa League στο 4-1 επί της Αϊντχόφεν στην Τούμπα (2 γκολ – 1ασίστ) και στο εντός έδρας ματς 4-0 επί της Λαμίας (1 γκολ – 1 ασίστ).

Με το χθεσινό «πακέτο» γκολ-ασίστ, ο Σέρβος είχε συνολικά ως τώρα συμμετοχή σε πέντε γκολ του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας τρία και δημιουργώντας δύο σε 11 ματς ενώ πέρυσι σε 48 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων είχε 14 γκολ και οχτώ ασίστ. Συνολικά λοιπόν έχει πλέον… double-double με 17 γκολ και 10 ασίστ σε 59 ματς με τα ασπρόμαυρα.

Αυτά βλέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ότι βρήκε έναν ακόμη ηγέτη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ωστόσο ο Ζίβκοβιτς όσο φορτώνει γκολ και ασίστ, φορτώνει και πίεση στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος από την 1η Ιανουαρίου θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα αφού το καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο του και βέβαια είναι μία περίπτωση που δεν μπορεί να αγνοήσει οποιαδήποτε ομάδα ψάχνει για έναν ποιοτικό, πλάγιο επιθετικό.

Στα 25 του και όντας διεθνής με την Εθνική Σερβίας, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δείχνει στα καλύτερα του και για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εντείνει την προσπάθεια για να υπογράψει μαζί του ένα νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.