Ο Αντρίγια δείχνει παθιασμένος για νέα «κόλπα» με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης

Στο μυαλό του έχει τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που θα κάνει με τους συμπαίκτες του, τη νέα σεζόν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανυπομονεί για την έναρξη της προετοιμασίας και κυρίως αδημονεί να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες με τον Δικέφαλο.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τον δείχνει να πανηγυρίζει μία νίκη, φανερώνει αν μη τι άλλο και τις προθέσεις του. Ο Σέρβος από την στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του, βρέθηκε αμέσως στην πατρίδα του, ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο για ολιγοήμερες διακοπές εκεί όπου αποθεώθηκε από τους Κύπριους φιλάθλους του Δικεφάλου, γέμισε τις μπαταρίες του και πλέον είναι έτοιμος για δράση.

Η αναγέννηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχαία. Βρήκε το κατάλληλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ανέδειξε την ποιότητα και την αξία του και δείχνει έτοιμος για να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις, ακόμη υψηλότερες με τον Δικέφαλο. Δείχνει παθιασμένος για νέα «κόλπα», ο Λουτσέσκου τον θεωρεί αναπόσπαστο στέλεχος της νέας ομάδας που θα δημιουργήσει και μέσα στο γήπεδο, ετοιμάζεται να δώσει και πάλι απαντήσεις.

    Εχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο

    Ο Αντρίγια το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον ΠΑΟΚ, που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Στο συμβόλαιο αυτό, όπως υποστήριξε ο παίκτης αλλά και οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Πρακτικά όμως, έχει γίνει συζήτηση για νέο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παίκτη (μέσω του πατέρα του, που λειτουργεί ως ατζέντης του), να ζητά διπλασιασμό των απολαβών του, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα θέλουν να «δέσουν» τον Αντρίγια με κάθε τρόπο και η τελική προσφορά, όπως λένε, θα τον ικανοποιήσει.

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.