Ο Αντρέι Λούνιν της Ρεάλ, ψηλά στη λίστα για γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός27 Αυγούστου 2020

Δεν είναι μυστικό ότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει κινητικότητα για πιθανή πώληση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την σύμφωνη γνώμη του Αμπέλ Φερέιρα που έστειλε και το σχετικό μήνυμα βάζοντας τον Ζίβκοβιτς βασικό στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει ήδη μεγάλη προεργασία για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ελληνα διεθνή τερματοφύλακα.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ έχει δύο λίστες με υποψήφιους. Η μία αφορά έμπειρους και σε μεγαλύτερη ηλικία τερματοφύλακες και η άλλη νεαρούς και άκρως εξελίξιμους, Στην δεύτερη, στις ψηλότερες θέσεις βρίσκονται ο Καμίλ Γκράμπαρα της Λίβερπουλ, όνομα που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και ένα ακόμη που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ».

Πρόκειται για τον 21χρονο, ύψους 1.91μ. Ουκρανό της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λούνιν. Η φημισμένη ισπανική ομάδα τον είχε αγοράσει πριν δύο χρόνια από την Ζόρια έναντι 8,5 εκατ. ευρώ (συν πέντε με την μορφή μπόνους) και τον έδωσε δανεικό κατά σειρά στην Λεγκανές (5 συμμετοχές στην Λα Λίγκα και 2 στο Copa del Ray), στην Βαγιαδολίδ (2 στο Copa del Ray) και στην Οβιέδο που έπαιξε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν (20 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία). Η υπόθεσή του αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, εφόσον ληφθεί η τελική απόφαση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.