«Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι καλύτερος... στις συνεντεύξεις, παρά ως προπονητής»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2021

Η Παλμέιρας το προηγούμενο Σάββατο ήταν η μεγάλη νικήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες, στον τελικό του «Μαρακανά» εναντίον της Σάντος, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κατακτά και επίσημα τον πρώτο του μεγάλο τίτλο στην προπονητική του καριέρα, ενώ για την Παλμέιρας, ήταν η δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου.

Για τους περισσότερους, η κατάκτηση του Λιμπερταδόρες υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή, ήταν κάτι το μοναδικό αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που... γεύτηκε τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Λατινικής Αμερικής, ήταν το μακρινό...1999. Ο δημοσιογράφος Μενόν από το «uol.com.br», καταθέτει μια διαφορετική άποψη για την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Πορτογάλου προπονητή. Αρχικά, τονίζει πως ο Αμπέλ έιναι καλύτερος... στις συνεντευξεις παρά προπονητής. «Ο Φερέιρα, δεν έχει φέρει τίποτα διαφορετικό στον σύλλογο από το Σάο Πάολο σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές που είχαν καθίσει στον πάγκο της Παλμέιρας. Πιστεύω πως είναι καλύτερος στις συνεντεύξεις παρά προπονητής. Σίγουρα είναι καλός προπονητής, αλλά δεν βλέπω να έχει κάνει τίποτα διαφορετικό στο ποδόσφαιρο, συγκριτικά με τον Χόρχε Ζεσούς για παράδειγμα.

Η Παλμέιρας με τον Αμπέλ στον πάγκο, είναι μια ομάδα που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο με μεγάλη ταχύτητα στις πλευτέ ενώ δεν κρατάει ιδιαίτερα την κατοχή της μπάλας. Δεν διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους προπονητές από ότι έχω δει μέχρι στιγμής...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.