«Ο Άκπομ θα βοηθήσει την Μίντλεσμπρο, λίγα τα λεφτά της πώλησής του»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος και αναφέρθηκε στην πώληση του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο, αλλά και στην πρόκριση του Δικεφάλου στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι γνωστός στην Αγγλία ο Άκπομ από τη θητεία του στην Άρσεναλ. Θα βοηθήσει πολύ την Μίντλεσμπρο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη για τον αγγλικό σύλλογο, καθώς δεν ήρθαν οι παίκτες που ήθελε ο προπονητής. Δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ. Λίγα είναι τα λεφτά που έδωσε η αγγλική ομάδα στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Τσούμπα. Πάντως, είναι καλή η περίπτωσή του για την Μπόρο. Δεν ξέρω πώς πήγαν οι διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων, αλλά περίμενα τουλάχιστον για πέντε εκατ. ευρώ θα έφευγε από τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να αναπληρώσει το κενό του. Η ταχύτητά του, η δύναμη, ο τρόπος που έπαιζε, δεν ξέρω αν έχει ο ΠΑΟΚ τέτοιους παίκτες στο ρόστερ του. Δεν ξέρω τι θέλει ο προπονητής και τι σύστημα θέλει να εφαρμόσει, όμως τα στοιχεία του Άκπομ δεν τα έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν φαβορί απέναντι στην Μπενφίκα κι αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την πρόκρισή του. Κάθε νίκη ελληνικής ομάδας είναι ότι καλύτερο για τη χώρα μας και το ποδόσφαιρό μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.