Ο Άκπομ έφτασε στο όριο καρτών, πρέπει να προσέξει στο Καραϊσκάκη

Metrosport Team23 Απριλίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Τσούμπα Ακπομ. Εχει πάρει επτά κίτρινες κάρτες και οι πέντε είναι στο Κύπελλο. 

Τις δύο τις είχε δεχθεί μαζεμένες στον αγώνα με την Λάρισα, όταν και αποβλήθηκε στον πανηγυρισμό για το καταπληκτικό γκολ που είχε σημειώσει και τις άλλες τρεις στα αμέσως επόμενα ματς Κυπέλλου. 

Στο 68ο λεπτό του αγώνα της Τούμπας με την ΑΕΚ και στο 30ο της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Προχθές, ο Ιταλός Κίφι τον «κιτρίνισε» στο 27’, για ένα σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. 

Η συγκεκριμένη κάρτα, μάλιστα, μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα για την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον προκριθεί ο ΠΑΟΚ, αν δεν προσέξει στον δεύτερο ημιτελικό στο Καραϊσκάκη. 

Μετρά πλέον τρεις (οι δύο με την Λάρισα «σβήστηκαν» με την αποβολή) και αν δεχθεί μία ακόμη στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό θα χάσει τον τελικό του ΟΑΚΑ. 

Προφανώς το πρώτο που προέχει και όλα τα άλλα έπονται. Το φοβερό είναι ότι δεν έχει δεχθεί κίτρινη στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα έχει μια στο 0-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και άλλη μία στο ματς της κανονικής διάρκειας με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στην νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.