Ο Άκπομ αποθεώνει τον Κάρικ που τον έβαλε... δεκάρι: «Είναι ο προπονητής που ονειρευόμουν»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου20 Απριλίου 2023

Ο Τσούμπα Άκπομ σκόραρε για 9ο σερί εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για τη Μίντλεσμπρο, κάνοντας νέο ρεκόρ στην Championship. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ «υποκλίθηκε» στον Μάικλ Κάρικ, τονίζοντας ότι είναι ο προπονητής που ονειρευόταν σε όλη του την καριέρα.

* Υμνοι του Άκπομ για τον Κάρικ

Αφού σημείωσε το τρίτο τέρμα της Μίντλεσμπρο στη νίκη της με 3-1 επί της Χαλ, ένα αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα ακόμη πιο κοντά σε μια θέση των πλέι οφ της και μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο 27χρονος απέτισε φόρο τιμής στον Κάρικ, ο οποίος έχει συμβάλλει στην δραστική βελτίωση της Μπόρο από τότε που ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο.

«Το απολαμβάνω, απλώς παίζω με ένα χαμόγελο στα χείλη, δεν μπορώ να παραπονεθώ, το λατρεύω» σημείωσε ο Άκπομ. Ερωτηθείς πόσα χρωστάει στον Κάρικ, ο Ακπόμ απάντησε: «Τα πάντα. Νομίζω ότι είναι ο προπονητής που ονειρευόμουν σε όλη μου την καριέρα.»

Υπογράμμισε ότι: «Ειλικρινά, είναι χαρά να συνεργάζομαι μαζί του, βγαίνω εκεί έξω και δίνω το 110 τοις εκατό και θέλω να παλέψω για τον προπονητή μου, γιατί μου έδειξε τόση εμπιστοσύνη. Το εκτιμώ πραγματικά, οπότε έπρεπε απλώς να του αφιερώσω σήμερα το γκολ μου.»

Κατέληξε λέγοντας: «Με το που ήρθε με έβαλε στη θέση 10 ρόλο και με άφησε ελεύθερος. Βλέπετε στον αγωνιστικό χώρο περιφέρομαι από δεξιά προς τα αριστερά. Μου έδωσε την ελευθερία να βγω εκεί έξω και να εκφραστώ, το εκτιμώ τόσο πολύ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.