Ο αγωνιστής Κορέα συμπαραστέκεται στη μητέρα του

Χρύσανθος Δοβλέτογλου28 Μαρτίου 2020

Μία ακόμη μάχη, ταυτόχρονα με αυτή κατά του κορωνοϊού, έχει να δώσει ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ανχελ Κορέα, που αφορά την υγεία της μητέρας του που έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Ως ένδειξη συμπαράστασης ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξύρισε τα μαλλιά του, αναρτώντας την σχετική φωτογραφία με το μήνυμα: «Μπορεί να αγγίξει το σώμα σου, αλλά δεν μπορεί να αγγίξει την ψυχή σου. Το πνεύμα σου είναι πολύ ισχυρό, είσαι μαχήτρια, σ' αγαπώ μαμά.»

Ο Κορέα είχε χάσει τον πατέρα του σε ηλικία 10 ετών. «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν μικρός και τα χρήματα που κέρδιζα παίζοντας ποδόσφαιρο ήταν το μοναδικό εισόδημα που είχαμε. Πήγαινε για το φαγητό των αδελφών μου και της μητέρας μου, αυτή ήταν αυτή που διαχειριζόταν τα χρήματα στο σπίτι μας» είχε τονίσει παλαιότερα ο Αργεντινός άσος.

Αυτό, μάλιστα, δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν σαν οικογένεια, καθώς πριν από τρία χρόνια πέθανε ο αδελφός του, ενώ το 2014 ανακάλυψε ο ίδιος ότι είχε όγκο στο στήθος του που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.