Ο αγώνας και η αγωνία του Γιόσιπ Μίσιτς

Κώστας Πετρωτός24 Μαρτίου 2020

Ο κορωνοϊός έβαλε φρένο στην πολύ καλή πορεία του Γιόσιπ Μίσιτς, καθώς, κατά γενική ομολογία, είναι η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ

Ο 26χρονος μέσος έχει λόγο να αισθάνεται ότι το φρενάρισμα ήταν κάπως μεγαλύτερο για τον ίδιο σε σχέση με άλλους παίκτες και ο λόγος είναι απλός. Εχει φτάσει στον προθάλαμο της εθνικής Κροατίας και όλα έδειχναν ότι σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά θα ερχόταν και η κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αυτό αποτελεί και ένα επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα που κάνει καθημερινά να μην χάσει την φόρμα του ή για να το πούμε πιο ρεαλιστικά να μην την χάσει σε μεγάλο βαθμό.

Το καθημερινό πρόγραμμα έχει πρωινό τρέξιμο με τον κολλητό του, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ασκήσεις στο γυμναστήριο του σπιτιού του και το απόγευμα ξανά τρέξιμο με μεγάλες ταχύτητες και εκρήξεις σε χώρο που διασφαλίζει ότι ο Κροάτης είναι μακριά από κόσμο.

Διπλή προσοχή λόγω της εγκύου συζύγου του

Υπάρχει όμως και ένας άλλος «αγώνας» που δίνει καθημερινά ο 26χρονος μέσος. Έχει να κάνει με τον ρόλο του ως πατέρας και το γεγονός ότι η σύζυγός του βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της για το δεύτερο παιδί τους. Ο Γιόσιπ πρέπει να προσέχει τον λίγο μεγαλύτερο του ενός έτους γιο του και παράλληλα να προσέχει πάρα πολύ έτσι ώστε η γυναίκα του να κινείται καθημερινά σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον. 

Το γεγονός φυσικά ότι το τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης (η σύυγός του θα γεννήσει μέχρι τον Ιούνιο) πέφτει στην περίοδο έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας κάνει τον 26χρονο μέσο να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και να προσέχει τα πάντα. Είναι σαφέστατα μία δύσκολη περίοδος αυτή που διανύει ο Γιόσιπ Μίσιτς, στην οποία όμως έχει αρωγό τον ΠΑΟΚ και όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματιος (ειδικά αυτούς) και της ΠΑΕ.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (24/3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.