Ο Άγιαξ περνάει με γκολ από την Πορτογαλία

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Με το «δεύτερο πιάτο» του Champions League, αγώνες για τη Super League, τη Serie B, την Premier League και τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση.

Το Betshow.com σας βάζει στο στοιχηματικό παιχνίδι με επιλογές απ’ όλο το φάσμα των αγώνων με… αύρα από τη χθεσινή εξαιρετική μέρα του team.

Στα αποψινά ματς ξεχωρίζει η νίκη του καταπληκτικού και φορμαρισμένου Άγιαξ στην Πορτογαλία επί της Μπενφίκα με τον Θανάση Κυλώνη να συνδυάζει στο Betshow.com με anytime scorer τον Αλέ και τον Νίκο Κουλιανό να συμφωνεί βλέποντας γκολ.

Ο Γιώργος Μάντζιος… απλώνει τα στοιχεία της παράδοσης στο Betshow.com και περιμένει από έναν ποδοσφαιριστή να συνεχίσει το σερί με γκολ κόντρα στην… πελάτισσά του!

Ο Φώτης Πλιάκος στρέφει το βλέμμα του στο Betshow.com στη Serie B πηγαίνοντας με τη φόρμα και τα γκολ σ’ ένα… στοχευμένο ματς με ιδιαίτερο παρασκήνιο.

Αντίστοιχα από τη Serie B και με γκολ δίνει την επιλογή του και ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στο Betshow.com.

Ο Καρτάκιας έχει… πυροβολήσει από νωρίς στο Betshow.com με τις επιλογές του στους «άτακτους» της ημέρας.

Στο Betshow.com θα βρείτε τις επιλογές του Φρουρού, του Γιώργου Πετρίδη στον κόσμο της πορτοκαλί θεάς και το πάντα εμπνευσμένο Live chat.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.