Ο αδελφός του Μέσι εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Λαπόρτα και Μπαρτσελόνα

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι εκπνέει στο τέλος του φετινού καλοκαιριού με την Παρί να έχει την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και τις φήμες να οργιάζουν για το μέλλον του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής, αν και πλέον η επιστροφή του στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μοιάζει απίθανη.

Ειδικά μετά τα όσα είπε ο αδερφός του, Ματίας, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου, Τζουάν Λαπόρτα, ακόμα και προς τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας υποστηρίζοντας πως ο κόσμος δεν πήρε ποτέ το μέρους του Αργεντινού όταν έφυγε από την Ισπανία.

«Έχω ένα κλιπ της SPORT (σ.σ ισπανική εφημερίδα) που λέει ότι ο Μέσι θα πρέπει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, γέλασα και είπα ότι δεν θα επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός. Μεταξύ άλλων θα ήταν να διώξουμε τον Λαπόρτα. Οι άνθρωποι στη Βαρκελώνη δεν τον υποστήριξαν.

Οι οπαδοί θα έπρεπε να κάνουν καμιά πορεία ή κάτι τέτοιο για να φύγει ο Λαπόρτα και να μείνει ο Μέσι, αλλά οι Ισπανοί είναι προδότες. Σας το λέω για να βγει από μέσα μου και να μην ακούμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους ήξερε πιο πριν» ανέφερε μεταξύ άλλων, τη στιγμή που τα ρεπορτάζ επιμένουν πως ο Αργεντινός είναι πολύ κοντά στην ανανέωση με την Παρί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.