Ο 15χρονος που συγκλόνισε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο!

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Δεκεμβρίου 2020

Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, Λουκάς Ίσαρης, περιέγραψε μέσω του Metropolis 95,5 τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που βίωσε φέτος το σωματείο, ενώ αναφέρθηκε και σε δυο ιστορίες που τον συγκλόνισαν! 

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη βοήθειά του. Ζούσαμε πολύ δύσκολα 20 μέρες και φτάσαμε στο σημείο να προβούμε στην αναστολή κάποιων λειτουργιών, όπως δυο σπίτια. 

Είχαμε πρόβλημα με την θέρμανση σε αυτά τα δυο σπίτια όπου φιλοξενούσαμε παιδιά. Μετά από 32 χρόνια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του σωματείου μας γι΄ αυτό φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουμε βοήθεια από όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων μας είναι από τον απλό κόσμο. 

Λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσε ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει και όλα τα προβλήματα συσσωρεύτηκαν και φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Βέβαια, μεγάλο ρόλο έπεσε και η ραγδαία μείωση από το Υπουργείο Εργασίας. Μετά την αγκαλιά αυτή του κόσμου το σωματείο επανήλθε. 

Όλες οι ομάδες της πόλης ήταν δίπλα μας, όπως και οι φίλαθλοι των συλλόγων. Τους ευχαριστούμε για όλα. Μάλιστα, υπήρχαν και σύλλογοι από την Αθήνα που βοήθησαν. 

Από αυτά που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι ότι ήρθε ένα 15χρονο παιδί με ένα βυτίο πετρέλαιο κι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που μας έδωσε τη μισή του σύνταξη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.