Νύκταρης: «Με δύο ομίλους, μέχρι την 8η αγωνιστική δεν θα υπάρχει Β' Εθνική»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2020

Για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της Β΄Εθνικής μίλησε ο Ηρακλής Νύκταρης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι εάν δημιουργηθούν δύο όμιλοι δεν θα υπάρχει η κατηγορία την 8η αγωνιστική. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νόημα της φράσης «πάνε να στήσουν την κομπίνα του αιώνα»: «Όποιος είναι στο ποδόσφαιρο χρόνια ξέρει τι γίνεται. Βλέπετε σωστό αυτό που γίνεται; Αυτοί που για τους οποίους μιλάω εγώ, ξέρουν τι λέω. Πού θα φτάσουν τα στημένα; Στην Α Εθνική εάν δεν δώσουν ένα εκατομμύριο στις ομάδες ποιος θα αντέξει; Πώς θα προχωρήσει η Β εθνική; Θα ήθελα να δώσει χρήματα και εκεί. Να επιδοτήσουν τη δεύτερη κατηγορία. Πώς θα υπάρχει ποδόσφαιρο με δύο ομίλους;

Δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο. Το έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο οι αυλές των μεγάλων ομάδων.Τι να πω; Γιατί να μιλήσω; Για ποιον; Αυτήν την στιγμή εάν από την Α Εθνική δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο. Πάνε να χαλάσουν ξανά τα πράγματα. Εάν δεν δώσουν χρήματα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Στην όγδοη αγωνιστική δεν θα υπάρχει Β Εθνική».

Τέλος πρόσθεσε για τον Θόδωρο Καρυπίδη: « Τρέχει και αυτός. Έχει ζημιές. Τρέχει και δεν φτάνει. Για τον Άρη είναι το πιο βασικό να ξεπεράσει το ban. Πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν ξέρω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.